Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Την Τρίτη 28/12 μία ακόμα παράσταση για τα "Ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη"

Την Τρίτη 28/12 μία ακόμα παράσταση για ...

Στις 5.30 το απόγευμα στο Περί Σκιών του Χρήστου Πατρινού στην οδό Νόρμαν 20

Η εορταστική επιτυχημένη παράσταση «Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη…» του Χρήστου Πατρινού συνεχίζεται μετά από τη ζήτηση και ενδιαφέρον των θεατών και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προγραμματίστηκαν δύο (2)  ακόμα  παραστάσεις. Η πρώτη δόθηκε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17.30 και θα ακολουθήσει η δεύτερη παράσταση την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου επίσης στις 17.30 στο καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών στην οδό Νόρμαν 20, απέναντι από τον Αγ. Διονύσιο, στην Πάτρα.

Χριστουγεννιάτικη ζεστή ατμόσφαιρα, με τον Καραγκιόζη του Χρήστου Πατρινού, τον αγαπημένο αυτό ήρωα του θεάτρου σκιών να φοράει τα γιορτινά του στο πνεύμα των ημερών λίγο πριν αποχαιρετίσει το 2021.

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται και μεταμορφώνεται στον πλέον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, σε Άη Βασίλης. Με την κόκκινη στολή πάνω στο έλκηθρο, τον σάκο με τα δώρα που θα τα μοιράσει απλόχερα μαζί με τα γλυκά και τις ευχές στα παιδιά όλου του κόσμου, ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών θα μας καταπλήξει ευχάριστα. Μια παράσταση με πολλά μηνύματα, με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια και με τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών να χαρίζουν γέλιο, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία για το νέο χρόνο.  Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358.

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 €  (κλήρωση φιγούρες).

*Για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο τους στο Περί Σκιών με το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την επίδειξη ταυτότητα κατόχου.

Οι ενήλικοι θεατές από 4 έως 17 ετών θα προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της παράστασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture