Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών "Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη"

Το σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών "Τ...

Από τον Χρήστο Πατρινό - Θα δοθούν 3 παραστάσεις, το Σάββατο 18/12/2021 στις 17.30 και την Κυριακή 19/12 στις 11.30 και στις 17.30

Την εορταστική παράσταση με τίτλο "Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη" θα παρουσιάσει ο συμπολίτης καραγκιοζοπαίκτης Χρήστος Πατρινός αυτό το σαββατοκύριακο (18 και 19/12/2021) στο «Περί Σκιών» στην οδό Νόρμαν 20, στον Άγιο Διονύσιο.

Μια παράσταση με πολλά μηνύματα, με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια και με τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών να χαρίζουν γέλιο, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία για το νέο χρόνο. 

Η ατμόσφαιρα θα είναι Χριστουγεννιάτικη και αρκούντως γιορτινή στο καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών με τον Καραγκιόζη του Χρήστου Πατρινού να φοράει τα γιορτινά του λίγο πριν αποχαιρετίσει το 2021.

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται και μεταμορφώνεται στον πλέον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, σε Άη Βασίλης. Με την κόκκινη στολή πάνω στο έλκηθρο, τον σάκο με τα δώρα που θα τα μοιράσει απλόχερα μαζί με τα γλυκά και τις ευχές στα παιδιά όλου του κόσμου, ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών θα μας καταπλήξει ευχάριστα. Μια παράσταση με πολλά μηνύματα, με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια και με τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών να χαρίζουν γέλιο, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία για το νέο χρόνο.  Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Έχουν προγραμματιστεί 3 παραστάσεις:

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 5:30 μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 € (κλήρωση φιγούρες)

*Για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο τους στο Περί Σκιών με το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την επίδειξη ταυτότητα κατόχου.

Οι ενήλικοι θεατές από 4 έως 17 ετών θα προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της παράστασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture