Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Chanel Holiday Makeup No 5: Χρυσό, κόκκινο και η μαγεία του πλέον ιστορικού αρώματος

Chanel Holiday Makeup No 5: Χρυσό, κόκκι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε το πολύ "γαλλικό" campaign look της ιταλίδας καλλονής Βιτόρια Τσερέτι για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και μιμηθείτε το!

Γκλίτερ χρυσή σκιά στα βλέφαρα με ανεπαίσθητη smoky περιοχή στην εξωτερική γωνία, μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού, κατακόκκινα χείλη και νύχια, με την επιφάνεια του προσώπου να λάμπει αλαβάστρινη.  Θηλυκότητα και  λάμψη τα κυρίαρχα ζητούμενα . Η συλλεκτική παλέτα Les 4 Ombres No5 με τις κεχριμπαρένιες αποχρώσεις εμπνέεται από τον πλούσιο αρωματικό χυμό του ομώνυμου θρυλικού ελιξιρίου και με ανάγλυφα το χαρακτηριστικό 5 και το σχήμα του μπουκαλιού πάνω της. Λανσάρεται ως παλέτα- κόσμημα συμμετέχοντας στο διεθνή εορτασμό του αρώματος Chanel no 5 . Το beauty look του οίκου για τη φετινή, γιορτινή περίοδο αποτελεί επιτομή της γαλλικής κομψότητας  διατυμπανίζοντας την αριστοκρατική παράδοση του πασίγνωστου label

Όταν η Gabrielle Chanel ανέθεσε στις αρχές του 20ού αιώνα στον κορυφαίο αρωματοποιό Ernest Beaux τη δημιουργία του πρώτου αρώματος που θα έφερε την υπογραφή της, είχε στο μυαλό της  κάτι που δεν θα θύμιζε σε τίποτα κανένα άλλο, και τα κατάφερε. Το Chanel No5, τόσο οσφρητικά όσο και σχεδιαστικά, είναι μοναδικό. Αποτελείται από τις πιο εκλεκτές νότες γιασεμιού και τριαντάφυλλου της Grasse, ενώ το design του μπουκαλιού είναι αφαιρετικό και μίνιμαλ, όπως τα φορέματα υψηλής ραπτικής του οίκου. Όσο για το όνομα Νο5, η Coco το επέλεξε γιατί ο αριθμός 5 ήταν ο αγαπημένος της από την παιδική της ηλικία. Μάλιστα το άρωμα κυκλοφόρησε, ακριβώς 100 χρόνια πριν, στις 5 Μαΐου του 1921.

Ολη η σειρά Holiday θεωρείται επετειακή και συλλεκτική, αν δεν ενδιαφέρεστε να την αποκτήσετε, πάρτε ιδέες για το ρεβεγιόν με μοντέλο την πανέμορφη ιταλίδα super model Βιτόρια Τσερέτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View