Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTM 4 - Κυβέλη: "Ναι, με τον Ντίνο είμαστε μαζί"

GNTM 4 - Κυβέλη: "Ναι, με τον Ντίνο...

Οι πρώτες δηλώσεις της

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του τέταρτου κύκλου του GNTM μετά από έναν λαμπερό τελικό που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Πέρα από τον τίτλο του Greece's Next Top Model, η Κυβέλη κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα καινούργιο αυτοκίνητο SUV, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού και τη νίκη της, η Κυβέλη προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Star, υποστηρίζοντας ότι το GNTM την βοήθησε να εξελιχθεί και για αυτό τον λόγο κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

"Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω. Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, η Κυβέλη αποκάλυψε για πρώτη φορά πως βρίσκεται σε σχέση με τον Ντίνο.

Το πρωί της Τρίτης, η Κυβέλη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast star, όπου μίλησε για τα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για τα πρώτα συναισθήματα της μετά τη μεγάλη νίκη της.

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είμαι σε λίγο ζεν φάση γιατί είναι εκεί που φτάνεις στο σημείο που λες 'εντάξει'. Μετά δεν σταμάτησα να κλαίω, δεν ξέρω τι με έπιασε. Από τη χαρά μου, την περηφάνια μου. Παρόλο που δείχνω ότι έχω αυτοπεποίθηση, κρατώ μικρό καλάθι γενικά. Ήμουν στο 90% για μένα", ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγκαλιάσω τον coach. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήρθα κατευθείαν εδώ. Πέρασαν όλα πάρα πολύ γρήγορα, που μετά ακούστηκε το μπαμ από τους καπνούς και απλά τα ξέχασα όλα. Έπαθα ένα τεράστιο σοκ, ξεκίνησα να βλέπω μπροστά μου αστεράκια, καμπανάκια, καρδούλες, τον coach να πέφτει πάνω μου και να αγκαλιαζόμαστε. Αναγνωρίζω τι γίνεται και δεν γίνεται, απλά σε μία κατάσταση έκστασης τους αγαπάς όλους", συνέχισε.

"Αργότερα, ένας ένας περνούσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια αλλά δεν με ένοιαζε τόσο, αλλά δεν το είχα τόσο πολύ ανάγκη, όσο μία αγκαλιά από τον Ντίνο και την Όλγα. Δεν μιλήσαμε ποτέ με τον Θάνο και τον Στυλιανό. Ο Κωνσταντίνος μου είπε συγχαρητήρια", κατέληξε η νικήτρια του GNTM.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight