Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αδιανόητο: Κρητικός ξυλοκόπησε τη σύντροφό του γιατί μαγείρεψε ψαρόσουπα αντί... τηγανητές πατάτες

Αδιανόητο: Κρητικός ξυλοκόπησε τη σύντρο...

Η καταγγελία της γυναίκας

Σοκάρει η αγριότητα ενός 59χρονου στο Ηράκλειο, ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του μπροστά στις τρεις έντρομες κόρες τους, γιατί δεν μαγείρεψε το φαγητό που του άρεσε.

Ο άνδρας καταδικάστηκε ερήμην από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή, υπό τον όρο να μην πλησιάζει στα 100 μέτρα την 43χρονη σύντροφό του.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο άνδρας ξέσπασε πάνω της και μάλιστα μπροστά στα παιδιά, επειδή εκείνη είχε μαγειρέψει ψαρόσουπα και αυτός ήθελε τηγανητές πατάτες!

Το περιστατικό, που φέρνει στο φως το Cretalive, σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, στο Ηράκλειο, και η υπόθεση έφτασε στις Αρχές μετά την καταγγελία της γυναίκας, με την οποία ο 59χρονος έχει αποκτήσει τρεις κόρες, ηλικίας 9, 5 και 2 ετών.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η παθούσα, ο άνδρας μπήκε στο σπίτι ενώ εκείνη μαγείρευε ψαρόσουπα για τα παιδιά, κρατώντας μάλιστα το μικρότερο στην αγκαλιά της. Ο 59χρονος μόλις αντιλήφθηκε την ψαρόσουπα την επέπληξε σε έντονο τόνο, λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι φαγητό για παιδιά», και απαίτησε να τηγανίσει πατάτες. Μάλιστα, φέρεται να κατευθύνθηκε ο ίδιος, εκνευρισμένος, στην κουζίνα για να τις... τηγανίσει!

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία της γυναίκας, όταν προσπάθησε να του πει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό (όλα εξελίσσονταν μπροστά στα παιδιά), εκείνος εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο, ενώ δεν δίστασε και να τη χτυπήσει, παρά το γεγονός ότι κρατούσε ακόμα το μικρό κορίτσι στην αγκαλιά. Τα άλλα δύο παιδιά τρόμαξαν και έτρεξαν φοβισμένα στο δωμάτιό τους, ενώ όταν εκείνη πήγε και άφησε και το 2χρονο κορίτσι στο δωμάτιο, ο 59χρονος τη χτύπησε ακόμα περισσότερο.

Προανακριτικά, ο 59χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι όντως έκανε παρατήρηση για το φαγητό και είπε για τις πατάτες, ωστόσο δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα λέει η 43χρονη. Είπε μάλιστα ότι η γυναίκα είναι εριστική και τον βρίζει.

Στο Αυτόφωρο ο 59χρονος δεν εμφανίστηκε, ωστόσο ήταν εκεί η 43χρονη, η οποία και κατέθεσε πως ήταν η πρώτη φορά που τη χτυπούσε στα 10 χρόνια που είναι μαζί, ωστόσο η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα είναι άσχημη και η ίδια δεν αντέχει να συνεχίσει να ζει με αυτόν τον άνθρωπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις