Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O ΚΟΔΗΠ συνεχίζει με τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, τους εμβολιασμούς στα σπίτια

O ΚΟΔΗΠ συνεχίζει με τον Ιατρικό Σύλλογο...

O Δήμoς Πατρέων βοηθά και το Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, με αυτοκίνητο και οδηγό

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, εμβολιάζουν για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα, ηλικιωμένους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που αδυνατούν να μετακινηθούν. Έχουν εμβολιαστεί ήδη 30 άτομα και το πρόγραμμα συνεχίζεται.

Τονίζεται, για μια ακόμα φορά, ότι η δομή Βοήθεια στο Σπίτι του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, έχει συμβάλει στην προστασία πολλών  συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευάλωτες κατηγορίες πληθυσμού, παρά την υποστελέχωσή της και τις αυξημένες ανάγκες και γι αυτό είναι αναγκαίο να ενισχυθεί άμεσα με μόνιμο προσωπικό όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων (οικογενειακοί φροντιστές, οδηγοί, βοηθοί, κοινωνικοί λειτουργοί κ.α.), με αυξημένη χρηματοδότηση από το κράτος  και τον ανάλογο εξοπλισμό.

Να σημειωθεί ότι ο εμβολιασμός κατ’ οίκον, είναι ευθύνη της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Υγείας, της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, οι οποίοι όμως δεν την αναλαμβάνουν, πετώντας το μπαλάκι, για μια ακόμα φορά στο Δήμο.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πατρέων ανταποκρίθηκε στο αίτημα για βοήθεια από το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, μεταφέρει με δικό του όχημα και οδηγό, νοσηλευτή και γιατρό, για να πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί, εκτός Δήμου Πατρέων. Ήδη τις τελευταίες ημέρες έχουν εμβολιαστεί 40 περίπου άτομα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις