Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφορεί στη χώρα μας «Η Πνοή της Μοίρας», το 12ο βιβλίο της δημοφιλούς σειράς Outlander

Κυκλοφορεί στη χώρα μας «Η Πνοή της Μοίρ...

Από την ν.1 best selling συγγραφέα των New York Times, Diana Gabaldon - Από τις εκδόσεις Anubis

Λίγο πριν από την τηλεοπτική πρεμιέρα της 6ης σαιζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Outlander» (6 Μαρτίου 2022), οι Εκδόσεις Anubis επιστρέφουν στον κόσμο της ν.1 best selling συγγραφέως των New York Times, Diana Gabaldon με το μυθιστόρημα «Η Πνοή της Μοίρας». Πρόκειται για το 12ο βιβλίο της δημοφιλούς σειράς βιβλίων «Outlander» που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του καλωδιακού δικτύου STARZ.

Προδοσία και εκδίκηση, μέσα στην ένταση ενός κόσμου που αλλάζει.

Φθινόπωρο 1774. Η καθημερινότητα στο Ριτζ διαταράσσεται από έναν αόρατο εχθρό και η ζωή της Κλαιρ θα κινδυνεύσει…

Στις περιπέτειες που θα ακολουθήσουν, μια αναπάντεχη κατηγορία θα αναστατώσει συθέμελα την οικογένεια Φρέιζερ και θα πυροδοτήσει έναν κυκεώνα προδοσίας, εκδίκησης και συνταρακτικών αποκαλύψεων.

Στο μεταξύ η ένταση στις αποικίες κορυφώνεται, αναγκάζοντας τους πάντες να διαλέξουν στρατόπεδο και διχάζοντας συγγενείς και φίλους. Μέσα σ’ όλα αυτά, το ζοφερό προμήνυμα ενός άρθρου εφημερίδας του 1776 εξακολουθεί να ρίχνει τη βαριά σκιά του στις ζωές των Φρέιζερ, όμως όλοι ελπίζουν ότι το μέλλον μπορεί να αλλάξει.

Η συνέχεια μιας πολυδιάστατης σειράς, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσίασε εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως.

*Το εκδοτικό φαινόμενο των βιβλίων Outlander της Diana Gabaldon που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του καλωδιακού δικτύου Starz συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του και στη χώρα μας με την κυκλοφορία του 12ου βιβλίου της σειράς με τίτλο «Η Πνοή της Μοίρας» που ολοκληρώνει την ελληνική κυκλοφορία του έκτου βιβλίου της αγγλόφωνης έκδοσης με τίτλο «A Breath of Snow and Ashes».

Η έκτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς Outlander που βασίζεται στο έκτο βιβλίο της Diana Gabaldon, και αντίστοιχα στα βιβλία 11 και 12 της ελληνικής έκδοσης,  θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου 2022 στο καλωδιακό δίκτυο STARZ και έπειτα στη streaming πλατφόρμα του Netflix.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Θριαμβευτικό… Η χρήση ιστορικών λεπτομερειών και η ολοζώντανη ιστορία αγάπης επιβεβαιώνουν την Gabaldon ως κορυφαία συγγραφέα.» – Publishers Weekly.

H μετάφραση είναι της Σταυρούλας Δαργωνάκη.

Θα βρείτε το νέο αυτό βιβλίο και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture