Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Κουφετάκι» με Elie Saab η Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα του αγαπημένου της Μπεν

«Κουφετάκι» με Elie Saab η Τζένιφερ Λόπε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αφλeκ να οδεύει για Οσκαρ, ενώ δεν κρύβει το πάθος του για τη λατίνα super star

Ακόμα μια φορά δεν έκρυψαν τον έρωτά τους  η 52χρονη Τζένιφερ Λόπεζ με τον 49χρονο Μπεν Αφλεκ ενθουσιάζοντας τα φλας. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι αναστάτωσε και το CL Chinese Theatre του Χόλιγουντ το βράδυ της Κυριακής με αφορμή την πρεμιέρα του φιλμ The Tender Bar όπου πρωταγωνιστεί εκείνος με σκηνοθέτη και παραγωγό τον Τζορτζ Κλούνει. Η J Lo δεν έλειψε βέβαια από το πλευρό του αγαπημένου της επενδύοντας αυτή τη φορά στα παστέλ, στην πιο ρομαντική σιέλ απόχρωση. Διάλεξε ένα αιθέριο, πλισέ  φόρεμα σε γραμμή αρχαιοελληνικού χιτώνα με πολύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ και αστραφτερή ζώνη με την υπογραφή του διάσημου λιβανέζου designer Elie Saab. Η λατίνα ντίβα δεν φοβάται ποτέ να δείξει γυμνή την επιδερμίδα της και να δοκιμάσει πάσης φύσεως πατρόν. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σαν να φοράει αόρατη στέκα ενώ το μακιγιάζ ήταν πολύ απαλό με ασημί σκιές και nude κραγιόν. Ο Μπεν την είχε διαρκώς αγκαλιά και εκείνη του χαμογελούσε γλυκά.

Η ταινία προορίζεται αρχικά στο Amazon Prime,  μεταφέροντας στην οθόνη τα απομνημονεύματα του μυθιστοριογράφου και αρθρογράφου Τζ. Ρ. Μέριντζερ. Στο ομώνυμο βιβλίο του περιγράφει πώς βρήκε την απούσα πατρική φιγούρα στο πρόσωπο του θείου Τσάρλι, ενός ιδιοκτήτη μπαρ που τον δίδαξε όσα ήξερε για τη ζωή και τους ανθρώπους.

 Στον ρόλο του θείου Τσάρλι βρίσκουμε τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος, όπως προβλέπουν οι πρώτες κριτικές, βάζει πλώρη για το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου με την ερμηνεία του. Οι  εντυπώσεις λένε πως είναι στην καλύτερή του στιγμή υποκριτικά οπότε η ταινία ενδέχεται να κυκλοφορήσει και στα σινεμά ευρύτερα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View