Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλεξανδρούπολη: «Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ» υποστηρίζει ο συζυγοκτόνος

Αλεξανδρούπολη: «Ήμουν υπό την επήρεια α...

Δεν παραδέχτηκε τίποτα ο συζυγοκτόνος στην Αλεξανδρούπολη, για τη δολοφονία της 29χρονης που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Δεν παραδέχτηκε τίποτα ο συζυγοκτόνος στην Αλεξανδρούπολη, για τη δολοφονία της 29χρονης που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι το βράδυ του Σαββάτου (04.12.2021) είχε βγει και γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, τσακώθηκε με τη γυναίκα του, και έφυγε από το σπίτι. Επέστρεψε το μεσημέρι και τότε παρατήρησε ένα αιμάτωμα στο κέφαλι της. Τη ρώτησε τι συνέβη και εκείνη απάντησε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Στις 5 Δεκεμβρίου, ο 31χρονος σύζυγος του θύματος μετέφερε την 29χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και είπε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε, όταν έπεσε από σκάλα.
Οι γιατροί ωστόσο ενημέρωσαν τους γονείς της ότι τα τραύματα που έφερε δεν συνάδουν με πτώση, αλλά με ξυλοδαρμό καθώς διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας, ρήξη χολής και πολλαπλές κακώσεις στο σώμα της.

Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι πως αφαιρέθηκαν τα 3/4 της σπλήνας της για να σταματήσει η ακατάσχετη αιμορραγία.

Κατά τη διάρκεια που η γυναίκα νοσηλευόταν και όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Πρακτορείο Ειδήσεων, οι γονείς της κατήγγειλαν πως είχε πέσει θύμα επίθεσης από τον συζύγό της, παρά τους ισχυρισμούς του ότι έπεσε από μία σκάλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις