Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρωταθλητές Ελλάδας για 5η συνεχόμενη χρονιά το καλλιτεχνικό ζευγάρι από την Πάτρα Δήμητρα και Πάτρικ

Πρωταθλητές Ελλάδας για 5η συνεχόμενη χρ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το αθλητικό ζευγάρι χορού, Patryk Koloodziejski και η Δήμητρα Γκεζερλή, αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στην Κατηγορία Professional Ballroom για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. O αγώνας για το πρωτάθλημα Ελλάδος έγινε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο «Χαρά Καρυάμη» στο Ν. Ηράκλειο υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού χορού Ελλάδας και αποτελεί τον επίσημο αγώνα κατάταξης για το 2021.

Επίσης το καλλιτεχνικό ζευγάρι που ζει και δραστηριοποιείται στην Πάτρα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Professional Ballroom που έγινε στην Βαρσοβία της Πολωνίας κατακτώντας την 14η θέση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Professional Ballroom  που έγινε στο Blackpool της Αγγλίας στις 21 Νοεμβρίου 2021 κατακτώντας την 30η θέση. Είναι πρώτη φορά που ζευγάρι από την Ελλάδα καταφέρνει να φτάσει τόσο ψηλά στην ευρωπαϊκή και  παγκόσμια  κατάταξη.

Στον αγώνα που έγινε για το πρωτάθλημα Ελλάδος στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε και το Winter Open όπου συμμετείχαν αθλήτριες χορού  που προπονεί το ζευγάρι και διακρίθηκαν η κάθε μία στην κατηγορία τους σε ευρωπαικούς και Latin χορούς. Συγκεκριμένα στην κατηγορία juveniles η Κων/ντία Θεοχαράτου 5 χρυσά και 1 χάλκινο, κατηγορία Junior η Bάλια Θεοχαράτου 3 χρυσά 2 ασημένια 1 χάλκινο, η Αθηνά Ξένου 4 χρυσά 3ασημένια, η Βασιλική Λουκοπούλου 2 χρυσά 1 χάλκινο, η Μαρία Μπαλή 2 χρυσά 1 χάλκινο και στην κατηγορία Youth η Αδαμαντία Τσουρούτα 3 χρυσά 1 ασημένιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight