Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η Υρώ Μανέ με τον "Συμβολαιογράφο" προσέλκυσε πάνω από 550 Πατρινούς θεατρόφιλους

Η Υρώ Μανέ με τον "Συμβολαιογράφο&q...

Στη σκηνή του Πάνθεον με τη μεγαλύτερη προσέλευση να παρατηρείται το Σάββατο 4/12/2021

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στο Πατρινό θεατρόφιλο κοινό η παράσταση «Συμβολαιογράφος» του Νίκου Βασιλειάδη σε σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου με την Υρώ Μανέ που ήρθε στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον το περασμένο σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021. Όπως μάθαμε, η εξαιρετική παράσταση με το κάπως στενάχωρο θέμα, προσέλκυσε κοντά στους 550 θεατές, με την μεγαλύτερη προσέλευση να παρατηρείται στην παράσταση του Σαββάτου. Μάλιστα το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως η πλειοψηφία του κοινού ήσαν νέοι άνθρωποι ηλικίας 20-50 ετών.

Κι εδώ παρατηρείται το εξής φαινόμενο όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο αιθουσάρχης του Πάνθεον, Χαράλαμπος Κρητικός, λόγω της κατάστασης με τον covid 19 και του κλίματος ανασφάλειας το μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό των άνω των 50 ετών ουσιαστικά απέχει από τις θεατρικές παραστάσεις και τις κινηματογραφικές προβολές ενώ σε καλύτερες συνθήκες και με το κοινό αυτό παρόν πολλές παραστάσεις και προβολές θα ήσαν sold out. Αυτό ανέφερε στο thebest.gr και η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας Ελένη Δάσιου για ένα ποσοστό κοινού που ενώ προ covid 19 ήταν σταθερό στις προβολές της Λέσχης στα Odeon Veso Mare, τώρα έχει αραιώσει την παρουσία του, με την κίνηση να είναι 40 με 50% κάτω.

Πάντως το Πάνθεον θα συνεχίσει μέσα στη δύσκολη χειμερινή περίοδο που διανύουμε, τις θεατρικές μετακλήσεις και ήδη ανακοίνωσε τον ερχομό της Ελένης Κοκκίδου με τη «Γυναίκα της Πάτρας» του Γιώργου Χρονά στις 27 και 28/12/2021 ενώ μετά την Πρωτοχρονιά και μέσα στον Γενάρη συζητά τον ερχομό γνωστών σχημάτων και πρωταγωνιστριών από την θεατρική Αθήνα.

Να σημειώσουμε πως η παράσταση «Συμβολαιογράφος» με την αγαπημένη ηθοποιό Υρώ Μανέ στο ρόλο της Ερασμίας, θα παιχθεί αυτό το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα στην Ναύπακτο, στις 20:30 και η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος είχε γράψει στην εφημερίδα Τα Νέα, «ο Γιώργος Καραµίχος στην πρώτη του σκηνοθεσία και ως διασκευαστής, μαζί µε την Εµµανουέλα Αλεξίου, της νουβέλας του Νίκου Βασιλειάδη “Ο συμβολαιογράφος” δίδαξε µε χιούµορ, ελεγχόµενο πάθος και ισορροπημένη τόλµη την Υρώ Μανέ σ’ έναν σπαρταριστό, σκαµπρόζικο µονόλογο γεµάτο χυµούς, λαϊκό οίστρο, λαγνεία και επαρχιακή µικροαστική ηθική µε τις κρυφές της διαστροφές και τα θυµόσοφα ήθη της».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture