Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Εγώ δεν έγινα ηθοποιός για να γίνω σταρ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Εγώ δεν έγινα ηθο...

Ανέφερε ακόμα πως υπάρχουν άνθρωποι που φέρονται απαίσια σε νέους συναδέλφους και έχει τύχει και στον ίδιο προσωπικά να του φερθούν άσχημα σε δουλειά

Ο Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που διάγει μία ευτυχή καλλιτεχνική περίοδο παίζοντας στην αξιόλογη θεατρική παράσταση «Το Μινόρε» σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αλλά και στη σειρά της ΕΡΤ1 «Σε Ξένα χέρια» που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, ήταν το πρωί της Παρασκευής 3/12/2021 καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Μεταξύ άλλων ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε πως δεν έγινε ηθοποιός για να γίνει σταρ, πως είναι μαζί με την γυναίκα του, την αγαπητή ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα πάνω από 28 χρόνια ενώ τόνισε πως έχουν «πεθάνει» στην ανεργία τα νέα παιδιά. «Η κόρη μου βρήκε δουλειά μετά από καιρό, αλλά ήταν επιλογή του σκηνοθέτη. Εγώ ούτε πίεσα για αυτό ούτε ποτέ έχω πιέσει για κάτι τέτοιο, όπως ούτε και η Μπέσυ Μάλφα», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, αναφερόμενος στην παράσταση «Το Μινόρε», στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου παίζει μαζί με την κόρη του.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε ακόμα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, πως «ξεφορτώθηκα γρήγορα το άγχος του αν είμαι καλός. Εγώ δεν είχα ανασφάλεια, γιατί γρήγορα και οι άνθρωποι του χώρου μου με αποδέχθηκαν και είδαν ότι είμαι καλός υποκριτικά. Από εκεί και πέρα, εγώ σε κάθε ρόλο προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δίνω το καλύτερο».

Για τον κορωνοϊό, ανέφερε πως «δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Εγώ είμαι σαφώς υπέρ των εμβολίων, αλλά σε ένα σημείο είναι και προσωπικό ζήτημα του καθενός αυτό. Δεν μπορώ να δεχθώ αυτόν τον διχασμό που έχει γίνει. Καταλαβαίνω βέβαια και τους παραγωγούς που ζητούν μόνο εμβολιασμένους ηθοποιούς, γιατί αν κάποιος αρρωστήσει θα “χαλάσει” όλη την δουλειά».

Κληθείς να σχολιάσει και παλαιότερες δηλώσεις του ότι δεν θα λείψουν από το χώρο του θεάτρου ούτε ο Πέτρος Φιλιππίδης ούτε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε πως «κανένας δεν είναι αναντικατάστατος, δεν χρειάζεται το θέατρο λαμπερούς πρωταγωνιστές, κανένας δεν θα λείψει από το κοινό. Η δουλειά μας είναι δουλειά συνόλου, εγώ δεν έγινα ηθοποιός για να γίνω σταρ, ήθελα να είμαι γραναζάκι ενός συνόλου. Μπορεί κάποιος να πει ότι έχω περιορισμένες φιλοδοξίες, αλλά εγώ αυτό θέλω, να είμαι ένα κομμάτι σε μια συνολική δουλειά, να δημιουργούμε κάτι όλοι μαζί. Οικονομικά πάντως θα απαιτήσω αυτό που θεωρώ ότι αξίζω, χωρίς να είναι υπερβολικό».

Τέλος ανέφερε πως δεν προλαβαίνει να δει τηλεόραση και φυσικά δεν παρακολουθεί ριάλιτι εκ πεποιθήσεως.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν μάσησε τα λόγια του για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, λέγοντας πως «υπάρχουν όμως ακόμη πολλοί μικροί κακοποιητές, τους βλέπω γύρω μου, αλλά δεν είναι ποινικά κολάσιμο αυτό που κάνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που φέρονται απαίσια σε νέους συναδέλφους. Μου έχει τύχει και μένα να μου φερθούν άσχημα σε δουλειά. Εγώ πολλές φορές έχω κάνει παρατήρηση σε συνάδελφο, λέγοντας “το παρατραβάς, εντάξει, ηρέμησε λίγο” και λήγει κάπου εκεί το θέμα, εκείνη την στιγμή τουλάχιστον».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight