Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιορτάζει το μοναστήρι του Αγ. Νικολάου Μπάλα αλλά δεν θα δεχτεί προσκυνητές λόγω των συνθηκών covid

Γιορτάζει το μοναστήρι του Αγ. Νικολάου ...

Θα αναπεμφθούν προσευχές στον Άγιο Νικόλαο από την ηγουμένη και τις καλόγριες ώστε ο Άγιος να χαρίσει παρηγορία και δύναμη σε όλους, στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε

Η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, Παλαιομονάστηρο, Πατρών, ανακοινώνει ότι κατά τον διήμερο εορτασμό της Ιεράς μνήμης του Εφόρου και Προστάτου αυτής Αγίου Νικολάου (Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021) δεν θα είναι προσβάσιμη διά τους ευλαβείς προσκυνητές λόγω των ιδιαιτέρως δυσκόλων συνθηκών και του στενοτάτου χώρου του Καθολικού αυτής.

Ένθερμες αναπέμπονται οι προσευχές προς τον Άγιο Νικόλαο, ώστε να μας χαρίσει πρωτίστως συναίσθηση της αμαρτωλότητός μας, ειλικρινή μετάνοια και υγεία ψυχής και σώματος, όποτε ο Πανάγαθος Θεός θελήσει να επιδαψιλεύσει και πάλι το Μέγα Του έλεος εφ᾽ ημάς, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του μοναστηριού που προσθέτει τα εξής:

Ευχόμαστε εγκαρδίως ο Πανάγιος Νικόλαος, ο Θαυματουργός, να σκέπη με την Χάρη, την προστασία και την ευλογία Του τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας κ. κ. Χρυσόστομο, τους ιερείς και διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και όλο τον Πατραικό λαό. Να χαρίζει δε πλούσια την παρηγορία και την δύναμη σε όλους, στις δύσκολες ημέρες, τις οποίες βιώνουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις