Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τ. Σωτηροπούλου: Δεν είναι πολιτικό ζήτημα, εμβολιάστηκα για να βοηθήσω το σύνολο

Τ. Σωτηροπούλου: Δεν είναι πολιτικό ζήτη...

Για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, μίλησε η ηθοποιός

Στο στολισμένο χριστουγεννιάτικα πλατό του «Happy Day» βρέθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου η Τόνια Σωτηροπούλου και αναφέρθηκε στον γάμο της με τον ταλαντούχο μουσικό και συνθέτη, ενώ τοποθετήκε για το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Για τον γάμο της με τον τραγουδιστή, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου στην Ύδρα, σε κλειστό κύκλο, με λίγους καλεσμένους, υπογράμμισε: «Δεν είχαμε δώσει ποτέ τόση βαρύτητα στον γάμο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι όλα όπως πριν. Δεν αγχώθηκα καθόλου με τον γάμο, πιο πολύ αγχώνομαι όταν οργανώνω τα γενέθλιά μου. Είχα και τους κουμπάρους μου, που με βοήθησαν για τα λίγα πράγματα που κάναμε. Ήταν ένα πάρτι και το απολαύσαμε πολύ».

Μάλιστα, υποστήριξε πως δεν ενοχλήθηκε καθόλου που οι δημοσιογράφοι έμαθαν για τον γάμο της. Ήταν αναμενόμενο ότι θα διαδοθεί ότι παντρεύεται, αφού τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας, είναι δημοφιλή πρόσωπα. «Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Το θεωρώ ψεύτικο να πω ότι ενοχλήθηκα επειδή κάποιοι ψάχνουν ή το έμαθαν. Έχω την τύχη να έχω αναγνωρισιμότητα, οπότε όσο χρειαζόμαστε εμείς τον κόσμο των media, αλλά τόσο μας χρειάζεται κι εκείνος. Δεν είμαι και η Μαντόνα. Πέντε άνθρωποι είμαστε, γνωριζόμαστε όλοι. Αυτό που θέλαμε να διαφυλάξουμε, το διαφυλάξαμε και ό,τι θέλαμε να δείξουμε, το δείξαμε» σημείωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Εν συνεχεία, για τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», αρνούμενος τα νέα υγειονομικά μέτρα και να παίζει μόνο για εμβολιασμένο κοινό, η καλλονή ηθοποιός σχολίασε: «Σέβομαι τις πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου και τις επιλογές του».

Επιπροσθέτως, δήλωσε: «Η άποψή μου είναι ότι, σε ένα βαθμό, θεωρώ κουραστικό το οποιοδήποτε θέμα να το κάνουμε πολιτικό ζήτημα. Εγώ είμαι εμβολιασμένη, παρά του ότι μπορεί να μην αισθανόμουν την ανάγκη, αλλά είμαστε σε μία κοινωνία, ζούμε ως σύνολο. Η πανδημία δεν είναι πολιτικό ζήτημα. Εγώ εμβολιάστηκα για να βοηθήσω το σύνολο. Ο λόγος που δεν έχουμε ασθένεις που είχαν πριν από 50 χρόνια, είναι γιατί υπάρχουν εμβόλια. Το θεωρώ γραφικό το ότι δεν λέμε τι ωραία που έχει προχωρήσει η επιστήμη».

Όπως ανέφερε η ίδια, με τον Άρη Σερβετάλη είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight