Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Τους λήστεψαν, τους έριξαν αντικείμενα και..."έπεσε" απειλή μέσω facebook

Αιγιάλεια: Τους λήστεψαν, τους έριξαν αν...

Συνελήφθησαν άμεσα δυο άνδρες για ληστεία στην Αιγιαλεία

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο άνδρες, (Έλληνες) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της απειλής, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη άνδρας, (Έλληνας) τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, ο ένας από τους συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού με τον συνεργό του, προσέγγισαν έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και με την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (950) ευρώ.

Στην συνέχεια οι τρεις δράστες ανάγκασαν τους παθόντες να τραπούν σε φυγή ρίχνοντας τους αντικείμενα, ενώ ο ένας από τους συλληφθέντες απείλησε φραστικά τον παθόντα άνδρα, μέσω δημοσίευσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν δυο από τους δράστες χθες το βράδυ στο Αίγιο και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις