Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος και ξαφνικά ξεκατινιάζεται στο Instagram»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πατέρας μου είν...

Τι είπε στην τηλεοπτική της εκπομπή

Στον πατέρα της, Δημήτρη Καινούργιο, ο οποίος και την υποστήριξε στο Instagram με ένα του σχόλιο κάτω από το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για τον πατέρα της στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα και εξήγησε πώς αντέδρασε, όταν είδε το σχόλιό του.

«Ξαναλέω για τον μπαμπά μου, ο οποίος έχει ανοίξει Instagram. Είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει και ωραίο λόγο και ξαφνικά έχει αρχίσει να ξεκατινιάζεται στο Instagram. Όταν το συνειδητοποίησα, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω "συγνώμη τι κάνεις; Μπαίνεις και σχολιάζεις άλλες εκπομπές; Έχεις βάλει και μια φωτογραφία 30 χρόνια πριν". Και μου λέει "εγώ; Όχι, όχι, όχι, στενοχωριέμαι για σένα που στενοχωριέσαι. Και του λέω "δεν στενοχωριέμαι, εσύ σταμάτα να το κάνεις αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο σχόλιό του, το οποίο και προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας, ο κος Δημήτρης Καινούργιος είχε γράψει για το σατιρικό τρέιλερ της Μπέττυς Μαγγίρα για την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»: «Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight