Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός-Πάτρα: Η εικόνα στα νοσοκομεία- Ανησυχεί η αύξηση νοσηλευομένων

Κορωνοϊός-Πάτρα: Η εικόνα στα νοσοκομεία...

19 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι

Ελεγχόμενη παραμένει η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας όσον αφορά στις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό ωστόσο ανησυχητικά είναι τα «σημάδια» λόγω αύξησης των νοσηλευόμενων μετά από 6 συνεχόμενες ημέρες με περισσότερα από 200 νέα κρούσματα να εντοπίζονται στον νομό. Στις ΜΕΘ κορωνοϊού νοσηλεύονται 19 ασθενείς.

Συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύονται 68 ασθενείς στις κλινικές, δύο περιστατικά στην Παιδιατρική και 12 στις ΜΕΘ Covid19, ενώ στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» νοσηλεύονται 49 ασθενείς στις κλινικές και 7 στις ΜΕΘ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειονότητα, οι ασθενείς που νοσηλεύονται δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

 

19 θετικά τεστ

Στο μεταξύ συνεχίζονται καθημερινά οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Χθες διενεργήθηκαν 320 τεστ και βρέθηκαν 19 θετικά. Θυμίζουμε ότι από αύριο Δευτέρα στο Επιμελητήριο θα γίνονται έλεγχοι και από δεύτερο κλιμάκιο επιστημονικού προσωπικού του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων και να αποφευχθεί η πολύωρη αναμονή των πολιτών.

Η δεύτερη αίθουσα θα λειτουργήσει, υποστηρικτικά από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες, ενώ η κύρια αίθουσα διενέργειας των δειγματοληπτικών ελέγχων θα λειτουργεί καθημερινά 8:30 με 20:30. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται δωρεάν με rapid tests.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις