Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διατίθεται και δεύτερη εξωτερική αίθουσα από Δευτέρα στο Επιμελητήριο

Πάτρα: Διατίθεται και δεύτερη εξωτερική ...

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων covid 19 και της ανάγκης για δειγματοληπτικούς ελέγχους

Η Διοίκηση της  6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διοίκηση του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας  προχώρησε στην διάθεση και δεύτερου κλιμακίου επιστημονικού προσωπικού στον χώρο του Επιμελητηρίου.

Πιο αναλυτικά, η αύξηση των κρουσμάτων επέφερε και την αύξηση της ανάγκης για δειγματοληπτικούς ελέγχους. Ο χώρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Ρ. Φεραίου καθημερινά δέχεται εκατοντάδες συμπολιτών που επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, ύστερα από πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, διατέθηκε από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου μία δεύτερη εξωτερική αίθουσα  και εκ μέρους του ΕΟΔΥ ένα δεύτερο κλιμάκιο επιστημονικού προσωπικού, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων και να αποφευχθεί η πολύωρη αναμονή των πολιτών.

Η δεύτερη αίθουσα θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021, υποστηρικτικά  από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες, ενώ η κύρια αίθουσα διενέργειας των δειγματοληπτικών ελέγχων θα λειτουργεί καθημερινά 8:30 με 20:30. 

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται δωρεάν με rapid tests.

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής των πολιτών στη δειγματοληπτική εξέταση, εφιστάται η προσοχή όλων στη διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας του κτηρίου του Επιμελητηρίου, ώστε να διεξάγεται η διαδικασία ανεμπόδιστα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις