Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ροκ Σαλώμη η Lady Gaga στο Λονδίνο για την αστραφτερή πρεμιέρα του «House of Gucci»

Ροκ Σαλώμη η Lady Gaga στο Λονδίνο για τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκανε stage το red carpet τινάζοντας τα Gucci μοβ πέπλα του φορέματός της αποδεικνύοντας πως διαθέτει τη στόφα μιας απίστευτα εξωστρεφούς super star

Toν παλιό της εαυτό θύμισε η Lady Gaga στην ευρωπαική επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «House of Gucci» στο Λονδίνο. Παραμερίζοντας μεγαλοπρεπείς τουαλέτες και «οσκαρικούς κότσους», επέλεξε ένα look πιο νεανικό με στοιχεία punk- rock. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια του φιλμ εμφανίστηκε με ένα αέρινο φόρεμα σε έντονο μοβ κατευθείαν από την τελευταία πασαρέλα του Alessandro Michele "Love Parade" στο Λος Αντζελες. Kαι το Odeon Luxe της  Leicester Square  της «παραδόθηκε».

 

Ένα Gucci φόρεμα με διάφανα «φύλλα» πλισέ, με τα οποία «έπαιζε» διαρκώς και έκανε αδιάκοπες πόζες και φιγούρες τρελαίνοντας τα φλας. Ψηλοτάκουνες μπότες -πλατφόρμες, διχτυωτό καλσόν, κοσμήματα Tiffany & Co και μακιγιάζ σε βιολετί smokey eye  με γκλίτερ συμπλήρωσαν το outfit. Μετά από καιρό τα μαλλιά της τα άφησε κάτω σε χρώμα εντελώς πλατινέ. Στο πλευρό της  οι συμπρωταγωνιστές της Ανταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέρεμι Αιρονς, όλοι ντυμένοι βέβαια από τον οίκο Gucci. Θυμίζουμε πως σκηνοθέτης είναι ο μεγάλος και τρανός Ρίντλει Σκοτ που ξετυλίγει όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι έξω από τα γραφεία του ιταλικού οίκου στο Μιλάνο. (Λόγω του ηχηρού καστ και της αληθινής εγκληματικής ιστορίας στον κόσμο της ιταλικής μόδας περιμένουμε πως και πως να πάμε σινεμά)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View