Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαρώνει οικογένειες και νέους ο κορωνοϊός στη Δυτική Ελλάδα

Σαρώνει οικογένειες και νέους ο κορωνοϊό...

Σε οριακή κατάσταση οι ΜΕΘ κορωνοϊού στη Δυτική Ελλάδα

Συνεχίζει με αλματώδη ρυθμό τον … καλπασμό του στην Δυτική Ελλάδα ο κορωνοϊός, ο οποίος σε αυτή τη φάση δείχνει να «προτιμά» νέους σε ηλικία αλλά και ολόκληρες οικογένειες που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τα ρεκόρ μάλιστα σπάνε το ένα μετά το άλλο. Για παράδειγμα, παρατηρείται για 4η συνεχόμενη εβδομάδα αύξηση στο ιικό φορτίο στα λύματα της Πάτρας, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί την τελευταία 2ετία του κορωνοϊού.

Σε ο,τι αφορά στα νέα κρούσματα, χθες βρέθηκαν 27 θετικοί από τα ράπιντ τεστ, η διάμεση ηλικία των οποίων είναι τα 19 έτη!

Σε ο,τι αφορά στην κατάσταση των νοσοκομείων της Πάτρας. Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών κατά πληροφορίες δεν υπάρχει κενή κλίνη στη ΜΕΘ Κορωνοϊού, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας υπάρχουν για την ώρα 6 ελεύθερα κρεβάτια. Όταν γεμίσουν και αυτά θα ανοίξουν νέες κλίνες και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ακόμη και σε άλλους χώρους αν χρειαστεί, όπως στα χειρουργεία.

Πάτρα: «Βασανιστική» λίστα αναμονής για ασθενείς με κινητικά προβλήματα- «Αναζητούν ακόμα και πολιτικό μέσο»- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κλινική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις