Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Μια ίωση όπως όλες": Πώς οι απόψεις του αρνητή γιατρού ξεκλήρισαν την οικογένειά του σε 1 μήνα

"Μια ίωση όπως όλες": Πώς οι α...

Ο συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό που θεωρούσε απλή ίωση- Πέθαναν και ο αδερφός του και η μητέρα του

Σοκ προκαλεί η νέα οικογενειακή τραγωδία, αυτή την φορά στη Φθιώτιδα, όπου μία ολόκληρη οικογένεια, που δεν είχε εμβολιαστεί, ξεκληρίστηκε από τον κορωνοϊό. Ένα από τα θύματα, ο συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός, Νίκος Χριστοδούλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία από επιπλοκές που του δημιούργησε ο ιός.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε καταλήξει από την ίδια αιτία ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, πρόεδρος επί δύο και πλέον δεκαετίες στον Παλαμά Δομοκού, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους. Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του πρόωρα χαμένου Γιάννη Χριστοδούλου, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό που τους έλεγε ότι η covid-19 είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.

Δυστυχώς γνώρισαν με τον πιο σκληρό τρόπο, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου απόφοιτος της ΣΣΑΣ, ενώ είχε αποστρατευθεί με το βαθμό του υποστράτηγου. Αν και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, εντούτοις δεν ξεχνούσε ποτέ τον τόπο του τον Παλαμά Δομοκού, τον οποίο αγαπούσε και κρατούσε πάντα στενές επαφές. Εκεί βέβαια ζούσε και ο αδερφός του με την οικογένειά του, αλλά και η αγαπημένη του μητέρα, Αλεξάνδρα.

 

Αρνιόταν να εμβολιαστεί - Άργησε να πάει στο νοσοκομείο

Χθες, η σύζυγος του Γιάννη Χριστοδούλου, μίλησε για τον χαμό του άνδρα της ο οποίος επίσης δεν πίστευε στον ιό, αρνιόταν να εμβολιαστεί και καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο.

Μάταια προσπαθούσε εκείνη να τον πείσει να κάνει το εμβόλιο. Εμβόλιο που είχε κάνει τόσο η ίδια όσο και τα τρία τους παιδιά: "Εγώ το έχω κάνει, τα παιδιά μου το έχουν κάνει και προσπαθούσα… Κάθε μέρα είχαμε τη συζήτηση αυτή, κάθε μέρα μέσα στο σπίτι μας ήταν η συζήτηση το τι είναι ο κορωνοϊός και τι γίνεται" δήλωσε μιλώντας στο Mega και το "Live News".

"Δεν το πίστευε. Πίστευε ότι ο κορωνοϊός είναι μία ίωση, είχε πειστεί και από τον αδερφό του ότι είναι μία ίωση σαν όλες τις άλλες" συμπλήρωσε η σύζυγος του 63χρονου. "Ούτε κόλλησα, ούτε τίποτα. Το μόνο που έκανα και το συνιστώ είναι το εμβόλιο που με έσωσε", είπε.

"Ο αδελφός του είναι γιατρός. Ήταν αρνητής βέβαια, αυτό ήταν το άσχημο. Δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο μόνο αυτό. Αλλά ούτε στον κόσμο έλεγαν να μην εμβολιαστούν, ούτε έλεγαν κάτι αρνητικό, ούτε μην πας να το κάνεις" υποστήριξε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παλαμά, Αριστείδης Αδάμ.

 

Πηγή: THETOC

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις