Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιαγιά 100 ετών έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου και στέλνει το δικό της

Γιαγιά 100 ετών έκανε την τρίτη δόση του...

Είπα και στα παιδιά και στα εγγόνια μου να εμβολιαστούν, ανέφερε

Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, η 100χρονη Ελένη Καλαπόθου από τη Λακωνία. Η κ. Καλαπόθου έστειλε το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. 

Από όταν άνοιξε η πλατφόρμα για την πρώτη δόση του εμβολίου, η Ελένη Καλαπόθου θέλησε να εμβολιαστεί και ζήτησε από τη φαρμακοποιό της να τής κλείσει ραντεβού άμεσα γιατί, όπως είπε, «θέλει να ζήσει». Όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ, η γιαγιά Ελένη ζει μόνη και φροντίζει το σπίτι της. Έχει νικήσει δύο φορές τον καρκίνο ενώ επιβίωσε και από την πανδημία της ισπανικής γρίπης, το 1918. «Έχασα και το αδελφάκι μου από τη γρίπη», είπε η ίδια.

Είπα και στα παιδιά και στα εγγόνια μου να εμβολιαστούν
 Η γιαγιά Ελένη εξήγησε ότι ο λόγος που ήθελε να πάει να εμβολιαστεί ήταν «για να μην αρρωστήσω και φύγω μια ώρα αρχύτερα. Είπα και στα εγγόνια και στα παιδιά μου να πάνε και εκείνα να εμβολιαστούν και να μην ακούν τον καθένα που δεν πάει να κάνει το εμβόλιο». Στέλνοντας το μήνυμά της σε όλους όσοι φοβούνται να πάνε να εμβολιαστούν, η ίδια υπογράμμισε «Δε φοβήθηκα καθόλου. Να μη φοβούνται, να πάνε να το κάνουν. Γιατί να χαθούν τσάμπα ζωές; Εγώ τα ανάγκασα και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και τον εαυτό μου. Ό,τι σας λένε οι γιατροί, να το κάνετε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις