Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Κομμωτήρια: Mεταφέρουν ραντεβού για πριν το Σάββατο- Στα «κάγκελα» οι κομμωτές για τα νέα μέτρα- Ευνοούνται τα "βαλιτσάκια"

Πάτρα - Κομμωτήρια: Mεταφέρουν ραντεβού ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Τι λέει στο thebest.gr η Πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών Αχαΐας Εμμανουέλα Γεωργοπούλου

 Αγανάκτηση στον χώρο των κομμωτών και στην Αχαΐα έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα που θα τεθούν για τους ανεμβολίαστους από το Σάββατο, σύμφωνα με τα οποία η προσέλευση στα κομμωτήρια, όσων δεν έχουν εμβολιαστεί, θα γίνεται με rapid test διάρκειας 48 ωρών.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η Πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών Αχαΐας Εμμανουέλα Γεωργοπούλου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση για να δει ο Σύλλογος πώς θα κινηθεί και τονίζει πως ο κλάδος έχει αγανακτήσει.

Από τη μια μεριά, επισημαίνει, τα νέα μέτρα αυξάνουν ουσιαστικά για τους πελάτες το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρει ένα κομμωτήριο, αφού υποχρεούνται να έχουν διενεργήσει τεστ πριν προσέλθουν σε αυτά, από την άλλη δίνουν ρόλο «αστυνομικού» στους κομμωτές. Παράλληλα εκτιμά ότι σε αυτό το πλαίσιο ευνοούνται τα «βαλιτσάκια» και  όσοι προσφέρουν υπηρεσίες στα σπίτια, χωρίς να φορολογούνται.

Ήδη παρατηρείται μετακίνηση των ραντεβού του Σαββάτου, για τις προηγούμενες ημέρες ενώ κάποιοι εχουν αρχίσει να τους ρωτούν για τη δυνατότητα υπηρεσιών στο σπίτι.

Η κ. Γεωργοπούλου συνιστά στους πελάτες ψυχραιμία και την επικοινωνία με τους κομμωτές τους καθώς μπορούν να προσφέρουν νόμιμα με απόδειξη (μπλοκάκι), υπηρεσίες κατ΄ οίκον.

Η ανάρτηση της κ. Γεωργοπούλου στο facebook για τα νέα μέτρα

Λυπάμαι πολύ που ακόμα μια φορά ο κλάδος μας χτυπιέται αλύπητα για μια ακόμη φορά... Λυπάμαι που τα μέτρα "προστασίας" ενισχύουν την παραβατικότητα, την παραοικονομία, κατακρεουργώντας τον μικρομεσαίο, βιοπαλαιστή Έλληνα νόμιμα φορολογούμενο.

Κύριοι... Σκεφτείτε πριν αποφασίσετε να μιλήσετε... Επιτέλους πια φτάνει!! Αγανάκτησε όλος ο ελληνικός λαός!!!

Δεν θα γίνουμε εμείς το εργαλείο των ελέγχων σας!!!

Με τι δικαίωμα θα ζητάμε ταυτότητες και προσωπικά δεδομένα?

Σας στηρίξαμε και εσείς μας γκρεμίζετε...

Όλοι πίσω ενωμένοι στα σωματεία σας να αγωνιστούμε για την αξία των δικαιωμάτων μας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις