Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο... πόδι καθηγητές και γονείς για τις συγχωνεύσεις- 27 σε ένα τμήμα- Ραντεβού έξω από το 7ο ΓΕΛ

Πάτρα: Στο... πόδι καθηγητές και γονείς ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Κινητοποίηση αύριο έξω από το 7ο ΓΕΛ της Πάτρας

Αντιδράσεις σε μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς προκαλούν οι συγχωνεύσεις Τμημάτων εν μέσω πανδημίας με αποτέλεσμα να επικρατεί αναβρασμός στη σχολική κοινότητα. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Αχαΐας ζήτησαν ειδικά εν μέσω πανδημίας δραματική μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη και περιορισμό τους στους 15.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Πάτρας Τίμος Πατρινός μίλησε για συγχωνεύσεις και ένα σχέδιο συρρίκνωσης με αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των μαθητών στην τάξη. Ως προς τον αριθμό των 27 μαθητών ανά τάξη υπογράμμισε πως δεν στέκεται στο ζήτημα της νομιμότητας αλλά τονίζει την ανάγκη μικρότερων σχολικών τμημάτων για μια αποτελεσματικότερη διδασκαλία.

Στο μεταξύ  το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, καλεί τους συναδέλφους-ισσες, τους συλλόγους γονέων, την Ένωση γονέων, την Ομοσπονδία γονέων και τους υπόλοιπους φορείς να δώσουν μαζικό παρόν στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από το 7ο ΓΕΛ (Τέρμα Κορίνθου-Σουνίου 111-115), την Παρασκευή 21/10/2021 και ώρα 12:30μ.μ., με θέμα: Συγχωνεύσεις τμημάτων-Κενά στα σχολεία. Προκηρύσσουμε δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας, 12:00 – 14:00, για την Παρασκευή 21/10/2021.

 

Χρήστος Σιάχος, μέλος ΔΣ Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις