Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Κορωνοϊός 200 Χρόνια Από Την Ελληνική Επανάσταση Νάσος Νασόπουλος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται την Τετάρτη το βιβλίο «Το ημερολόγιο ενός χοντρού»

Πάτρα: Παρουσιάζεται την Τετάρτη το βιβλ...

Πρόκειται για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολετάτου – Η εκδήλωση θα γίνει στο καφέ «Παναχαϊκόν» στα Ψηλαλώνια στις 19.30

Το βιβλίο του Ανδρέα Νικολετάτου με τίτλο «Το ημερολόγιο ενός χοντρού» παρουσιάζεται σε εκδήλωση από τις εκδόσεις «Το Δόντι» στην Πάτρα, στο καφέ «Παναχαϊκόν» (πλ. Υψηλών Αλωνίων 26), την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, στις 7.30 το απόγευμα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημήτρης Φάκαλος, επιχειρηματίας εστίασης και ο Κωνσταντίνος Αξιώτης, executive chef, ενώ θα συντονίσει και θα συζητήσει με τον συγγραφέα η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κρίστυ Κουνινιώτη.

«Το ημερολόγιο ενός χοντρού» είναι ένα βιβλίο βιωματικό, χιουμοριστικό, διδακτικό με τον τρόπο του και σίγουρα εύγευστο.

«Από μικρός φαίνεται ότι ήμουν σίγουρος πως κάποιος υψηλόβαθμος με έχρισε δοκιμαστή των πάντων μέχρι να βρω το τέλειο πιάτο. Άνισος ο αγώνας και ατέρμονος, με νικητή την ζυγαριά που δεν δείχνει ίχνος κατανόησης και επιμένει σε νούμερα δυσθεώρητα για να μου στερεί τις χαρές της ζωής. Ένοχος λοιπόν ειδεχθούς και νοστιμότατου εγκλήματος και μάλιστα κατ’ εξακολούθησιν, δηλώνω αμετανόητος εξερευνητής γεύσεων με παρέα εσάς στα ταξίδια μου στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο», αναφέρει ο συγγραφέας στην εισαγωγή.

«Είναι ένα βιβλίο οδοιπορικό. Σε ταξιδεύει σε τόπους, σε γεύσεις, στην πεμπτουσία της ζωής που είναι η απόλαυση! Μας δίνει απλόχερα και με καρδιά, μαθήματα απόλαυσης και ενσυνειδητότητας. Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Αν δεν ζεις το τώρα, την στιγμή σου, την κάθε αναπνοή, πως θα την απολαύσεις;», γράφει στον πρόλογο του βιβλίου η διατροφολόγος Σπυριδούλα Χριστοπούλου, ενώ η ψυχίατρος Ιωάννα Παυλίδου γράφει: «Ποια η σχέση μας με το φαγητό; Πρόκειται απλώς για ένα μέσο επιβίωσης; Σίγουρα όχι για το συγγραφέα μας, που με πολύ χιούμορ μας μυεί στην αγάπη του για το καλό φαγητό».

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για την πανδημία.

*Ο Ανδρέας Νικολετάτος έχει γεννηθεί το 1965. Με σπουδές στην ηλεκτρολογία, τη διοίκηση επιχειρήσεων και τη μαγειρική, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες επικεντρώθηκαν στην εστίαση και την αναψυχή, το εμπόριο και το μάρκετινγκ. Λάτρης του εξαιρετικού φαγητού, των ταξιδιών και της εσωτερικής ομορφιάς των ανθρώπων, τα αναζητά με πάθος και αγωνία σε κάθε ευκαιρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture