Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή με τον Υπουργό Άμυνας για την ΕΒΟ Αιγίου

Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή με τον Υπο...

Ζήτησε νέες παραγγελίες και πρόσληψη προσωπικού

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και συζήτησαν την ανάπτυξη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και συγκεκριμένα την ενίσχυση της ΕΒΟ Αιγίου με νέες παραγγελίες και πρόσληψη προσωπικού. 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό Άμυνας την ενίσχυση του εργοστασίου της ΕΒΟ Αιγίου με νέες παραγγελίες οπλικών συστημάτων, τη διασφάλιση της εργασίας των 36 συμβασιούχων, την πρόσληψη νέου προσωπικού, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. 

Ο Άγγελος Τσιγκρής τόνισε στον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο ότι το εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου, αποτελεί πνεύμονα ανάπτυξης για την Αιγιάλεια και την Αχαΐα ολόκληρη και σημαντικότατο παράγοντα ενίσχυσης της εθνικής μας άμυνας. 

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής στις 27.9.2021 είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Άμυνας (Αριθμός πρωτοκόλλου: 9310 / 27.9.2021), με την οποία ζητούσε την ενίσχυση της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και τον εκσυγχρονισμό της ΕΒΟ Αιγίου. 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτούσε τον αρμόδιο Υπουργό, σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό: α) την ενεργειακή αναβάθμιση, τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και την κτιριακή επέκταση του εργοστασίου της ΕΒΟ Αιγίου και β) τη στήριξη της παραγωγικής του διαδικασίας με νέες παραγγελίες και προσωπικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις