Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Σάββατο η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα σε Πάτρα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ναύπακτο και Πύργο

Το Σάββατο η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχή...

Τα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων αυξάνονται σημαντικά μετά τη νυχτερινή διασκέδαση του σαββατοκύριακου, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες, ανέφερε ο Χ. Μπονάνος

Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι διασκεδάζουν. Ένας δεν πίνει … ο Οδηγός της παρέας», διοργανώνεται στην Πάτρα, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, τη Ναύπακτο και τον Πύργο για 15η χρονιά αυτό το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.Α.Σ.«Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για μία δράση για την οδική ασφάλεια όπου περισσότεροι από 2.500 νέοι οδηγοί παίρνουν κάθε χρόνο μέρος σε αυτή τη βραδιά-θεσμό, κατά την οποία εθελοντές του Ι.Ο.Α.Σ. ενημερώνουν  σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση και ενθαρρύνουν τους νεαρούς επισκέπτες να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιος υγείας  Χαράλαμπος Μπονάνος τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Η χρήση αλκοόλ αποτελεί μία σημαντική αιτία τροχαίων ατυχημάτων. Στη χώρα μας, το αλκοόλ αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών, με τα περιστατικά να αυξάνονται σημαντικά μετά τη νυχτερινή διασκέδαση του Σαββατοκύριακου, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες . 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει να είναι κοντά στους πολίτες, ώστε να μάθουμε όλοι να είμαστε υπεύθυνοι οδηγοί και να έχουμε συνείδηση οδηγικής συμπεριφοράς». 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις