Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάλος στην Ν.Δ. Αχαϊας λίγο πριν τις κάλπες- Εκτός για 6 μήνες η υποψήφια Κων. Κοσπέτα, λόγω αιχμηρών αναρτήσεων

Σάλος στην Ν.Δ. Αχαϊας λίγο πριν τις κάλ...

Ήταν υποψήφια για τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης Νοτίου Τομέα

Σάλος στην τοπική Νέα Δημοκρατία λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών στην πρώην ΝΟΔΕ από τις αναρτήσεις του στελέχους Κωνσταντίνας Κοσπέτα, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Η Κωνσταντίνα Κοσπέτα η οποία ήταν υποψήφια για τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης Νοτίου Τομέα και η οποία σημείωνε υψηλές καταγραφές ψήφων, τίθεται για έξι μήνες εκτός κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα και δεν μπορεί να λάβει μέρος στις εκλογές.

Ο λόγος φέρεται να είναι οι αναρτήσεις της στα social media κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με τις οποίες καταφερόταν κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όπως του Μιχάλη Μπεκίρη, στενού συνεργάτη και κουμπάρου του Πρωθυπουργού, του Βασίλη Κικίλια αλλά και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

H κ. Κοσπέτα δεν θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στις  εκλογές της ΔΕΕΠ Αχαΐας.
Δείτε δύο από τις αναρτήσεις που οδήγησαν στο να τεθεί εκτός κόμματος για έξι μήνες η κ. Κοσπέτα η οποία έγινε μέλος του κόμματος πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

Οι αναρτήσεις της κ. Κοσπέτα έχουν κατέβει, ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι είχαν προλάβει να τις φωτογραφίσουν και να τις στείλουν στην Αθήνα, στο πλαίσιο του πολέμου που έχει αρχίσει και πάλι στο εσωτερικό της Ν.Δ. ενόψει των εκλογών στη ΔΕΕΠ Ν. Αχαϊας. Για το θέμα υπήρξε παρέμβαση άνωθεν.

Το thebest.gr επικοινώνησε με την κ. Κοσπέτα και της ζήτησε να τοποθετηθεί επί της εξέλιξης. Η δήλωσή της είναι η εξής:
"Παραμένω πιστός στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας , πάντα στη πρώτη γραμμή του αγώνα στηρίζοντας το έργο του Πρωθυπουργού και προέδρου μας κ Κυριάκου Μητσοτακη. Όλοι μαζί στον αγώνα για τη μεγάλη παράταξη μας....".

Λίγες ημέρες πριν, στο προφίλ της η κ. Κοσπέτα είχε κάνει την εξής ανάρτηση: 

"Συστράτευση για τη Νέα Δημοκρατία
Ηλθε η ώρα ! Ανταποκρινόμενη στο προσκλητήριο του Αντώνη Κουναβη συστρατευθηκα μαζί του στην κοινή προσπάθεια για να στηρίξουμε τον Πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτάκη, να αναδειξουμε το κυβερνητικό έργο και να ανα διατάξουμε την κομματική οργάνωση στην Αχαια.
Κοινά τα οράματα και οι φιλοδοξίες και αστείρευτη η διάθεση για δουλειά και προσφορά.
Στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογες είμαι υποψήφια Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νοτίου Τομέα Πάτρας.
Μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε σχεδιάσει ένα φιλόδοξο σχέδιο αφενός μεν για την ανασυγκρότηση της Τοπικής και αφετέρου για την ανάδειξη των οξυμένων προβλημάτων των συνοικιών ευθύνης της οργάνωσης μας που έχουν εγκαταλειφθεί από τη δημοτική αρχή.
Εκτιμώ ότι από τις 25 Οκτωβρίου με το νέο πρόεδρο της Νομαρχιακής Αντωνη Κουναβη και τους συνεργάτες μου ξεκινάμε αυτό το δυσκολο και ανηφορικό δρόμο Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΣΠΕΤΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις