Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Ο Ομάρ Σαρίφ Τζούνιορ έγραψε βιβλίο για τον διάσημο παππού του και τις δικές του εμπειρίες

Ο Ομάρ Σαρίφ Τζούνιορ έγραψε βιβλίο για ...

Ο 38χρονος Ομάρ Σαρίφ ο νεότερος, εξιστορεί την περίπλοκη και γενναία ζωή του στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «A Tale of Two Omars» που θα κυκλοφορήσει σύντομα

Ο εγγονός του αξέχαστου Αιγύπτιου στην καταγωγή, ηθοποιού Ομάρ Σαρίφ, Ομάρ Σαρίφ ο νεότερος, μόλις 38 ετών, εξιστορεί την περίπλοκη και γενναία εικονοκλαστική ζωή του στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «A Tale of Two Omars» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τα απομνημονεύματά του αποκαλύπτουν τον εκφοβισμό που υπέστη ως παιδί και έφηβος, την απόπειρα αυτοκτονίας, τη φρίκη της εμπορίας ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση και τις δεκάδες χιλιάδες απειλές κατά της ζωής του, όταν στον αραβικό κόσμο, όπου ζει αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Είναι επίσης μια ιστορία επιβίωσης - όπως της οικογένειας της μητέρας του, η οποία επέζησε από τα στρατόπεδα θανάτου του Ολοκαυτώματος με λεπτομέρειες για τις περιπέτειες που έχει ζήσει ως μοναδικός εγγονός του λαμπερού, κοσμογυρισμένου παππού του, θρυλικού πρωταγωνιστή των ταινιών «Lawrence of Arabia», «Dr. Zhivago» και «Funny Girl» με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, και πολλών άλλων.

Στα απομνημονεύματά του «A Tale of Two Omars« ο Ομάρ Σαρίφ ο νεότερος μοιράζεται αναμνήσεις από τη ζωή με τον παππού του σταρ του κινηματογράφου. Ο συγγραφέας ήταν ο καλύτερος φίλος, ο προστάτης και ο μόνιμος σύντροφος στις αποδράσεις του ηθοποιού.

Ο Ομάρ Σαρίφ - Omar Sharif, από τους πιο γοητευτικούς και «εξωτικούς» σταρ της γενιάς του έζησε από το 1932 έως το 2015.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture