Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kιμ Καρντάσιαν:Τελείως «κολλημένη» με το Balenciaga, στυλίστας ο πρώην της Κάνιε Γουέστ

Kιμ Καρντάσιαν:Τελείως «κολλημένη» με το...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα ολόσωμα κολάν, οι μονοχρωμίες και οι έντονοι ώμοι του αιρετικού Demna Gvasaglia είναι πλέον «ευαγγέλιο» για τη reality queen

H αρχή έγινε στα κόκκινα στο περσινό Haloween και έκανε μεγάλο ντόρο σε απόλυτο μαύρο με κουκουλωμένο πρόσωπο πρόσφατα στο Met Gala. Όμως το πολυσυζητημένο αυτό style που προέρχεται από τον επιδραστικά πανίσχυρο οίκο Balenciaga έχει τελικά μονιμοποιηθεί στις καμπύλες της 40χρονης reality queen Κιμ Καρντάσιαν. Όπως υπογραμμίζουν τα αμερικάνικα media, πλέον ντύνεται μόνο έτσι, έχοντας χριστεί μούσα του εκκεντρικού γεωργιανού designer Demna Gvasaglia, creative director του γαλλικού trendsetter οίκου. Περήφανη για τις σωματικές της αναλογίες, η Κιμ απολαμβάνει να φοράει τα χαρακτηριστικά ολόσωμα κολάν ή αλλιώς «catsuit» του διάσημου label τα οποία είναι θεόστενα και καταλήγουν σε ενσωματωμένες μπότες. Υιοθέτησε ακόμα περιχαρής και τα χαρακτηριστικά σακάκια με τους υπερβολικούς ώμους ή αλλιώς τα αλεξιπτωτικά oversized πανοφώρια και τα ογκώδη γουναρικά από φτερά.

Τελευταία εθεάθη με γκρι ολόσωμο σύνολο Balenciaga σε βραδινή έξοδο αλλά και σε τηλεοπτικές εμφανίσεις που έκαναν αίσθηση σε φλούο ροζ. Συγκεκριμένα η Κιμ εμφανίστηκε ως οικοδέσποινα του δημοφιλούς show Saturday Night Live με τους φβωτογράφους να καραδοκούν μέσα και έξω από το στούντιο. Κατά τα media ήταν ένα pink fever dreamn και μια disco diva στην παρουσίαση και στο afterparty του private members’ club, Zero Bondto

Η Page Six, επισήμανε πως υπεύθυνος για αυτά τα looks είναι ο πάμπλουτος μουσικός και σχεδιαστής πρώην σύζυγος της Κιμ, Κάνιε Γουεστ που ταξίδεψε ειδικά για να τη συμβουλέψει ως stryling assistant στη Νέα Υόρκη. Εκείνη ήταν πολύ νευρική γιατί ήθελε οπωσδήποτε να πετύχει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό της ντεμπούτο ώστε ακολούθησε πιστά όσα της σύστησε  για τον πρόλογο της εκπομπής και τα κοστούμια της.
Πάντως αυτή η ενδυματολογική πρόταση Balenciaga  που γίνεται αναγνωρίσιμη με την πρώτη ματιά φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε μεγάλο trend. Πολλά labels δείχουν πια τέτοιες φόρμες για αυτή και τις επόμενες σαιζόν. Η λίκρα, το βελουτέ και τα τεχνολογικά υλικά που «σμιλεύουν» το σώμα με eighties party αισθητική φαίνεται πως θa  είναι η νέα, μεγάλη εμμονή των fashionistas.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View