Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Τον τσάκωσαν μέσα στη χασισοφυτεία

Ηλεία: Τον τσάκωσαν μέσα στη χασισοφυτεία

Συνελήφθη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Κάστρο Κυλλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας άνδρας,(Έλληνας)  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία,κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας άνδρας τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον
συλληφθέντα στο εσωτερικό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε με τον συνεργό του, που αναζητείται. Ο άνδρας συνελήφθη επ αυτοφώρω τη στιγμή που περιποιούνταν τα φυτά και επεξεργάζονταν αποξηραμένα φύλλα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό της φυτείας, που είχε αναπτυχθεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, 32 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφθανε τα 2,8 μέτρα, τα οποία κατέσχεσαν και εκρίζωσαν. Επιπλέον, εντόπισαν και κατάσχεσαν 21 κιλά και 960 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη που αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μια επαναληπτική καραμπίνα, για την οποία δεν είχε εκδώσει άδεια κατοχής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συγκατηγορούμενού του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις