Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Eλεν Μίρεν: Στα 76 της ήταν ροκ όσο καμία μπροστά στον πύργο του Αιφελ

Eλεν Μίρεν: Στα 76 της ήταν ροκ όσο καμί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παραμένει ακλόνητο πρότυπο ομορφιάς στην καθιερωμένη πασαρέλα της L’Oreal στο Παρίσι

Η πολυβραβευμένη βρετανίδα ηθοποιός Ελεν Μίρεν, που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον τολμηρά style icons για την ηλικία της, κατόρθωσε και πάλι να ξεχωρίσει στην παραδοσιακή πλέον επίδειξη ομορφιάς του κολοσσού της L’Oreal στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Στα 76 της χρόνια εμφανίστηκε μπροστά στον Πύργο του Αιφελ με ανδρόγυνο, κεντημένο κοστούμι και ογκώδεις πλατφόρμες υιοθετώντας ένα «άγριο» μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια. Με μαζεμένα αλλά ατίθασα μαλλιά, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τράβηξε τα βλέμματα επισκιάζοντας άλλες διασημότητες πολύ νεότερές της.

Όπως φαίνεται για τη Μίρεν, η μόδα δεν κινείται σύμφωνα με τα κλισέ του χρόνου που περνάει. Θυμηθείτε την αίσθηση ποτ προκάλεσε τελευταία η γκαρνταρόμπα της σε Κάννες και Βενετία. Κάτοχος Οσκαρ και σύμφωνα με το Time στη δεκάδα των σημαντικότερων αγγλίδων ηθοποιών όλων των εποχών, περπάτησε στο Παρίσι με πολύ «αέρα» και χόρεψε στο φινάλε του show. Μαζί της παρουσιάστηκαν ο γνωστός και πολύ ωραίος δανός ηθοποιός Νικολάι Κόστερ- Βαλνταου με την κόρη του Φιλίππα, η κουβανή τραγουδίστρια Καμίλα Καμπέγιο, η ινδή καλλονή Αισβάρια Ράι, η αμερικανίδα star Αμπερ Χερντ, το μοντέλο Ιζαμπέλι Φοντάνα κ.α.

Πρέσβειρα της L’Oreal εδώ και χρόνια βεβαιώνει πως την χαρακτηρίζει απόλυτα το moto «Γιατί μου αξίζει». Όπως διηγείται «Την ώρα που βρίσκομαι σε ένα κατάστημα καλλυντικών και δοκιμάζω κραγιόν αναρωτιέμαι: Σίγουρα χρειάζομαι ένα ακόμα κραγιόν;. Και μετά σκέφτομαι «έχεις τόσα κραγιόν, δε χρειάζεσαι ένα ακόμα!», αλλά αργότερα λέω: «Μα γιατί όχι; Αφού μου αξίζει!»

Φυσικά αυτή η φράση δεν περιορίζεται μόνο στην αγορά ενός ακόμα καλλυντικού προϊόντος, αλλά αποτελεί ένα κίνητρο για να πετύχω τους στόχους μου, εξηγεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View