Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Με την παράσταση "Λέξη στο Δέντρο" συνεχίζεται η ενότητα "Τα Θεατρικά Σχήματα της πόλης παρουσιάζουν"

Με την παράσταση "Λέξη στο Δέντρο&q...

Το Σάββατο 2/10/2021 στις 21.00 στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη της Πάτρας

Συνεχίζεται στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου 2021, στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, στην άνω πόλη, η ενότητα  «Τα θεατρικά σχήματα της πόλης παρουσιάζουν» με την παράσταση «Λέξη στο δέντρο» από τον Σύλλογο «Θέση».

 Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη με αφορμή την υλοποίηση της συγκεκριμένης ενότητας επισημαίνει τη σημασία πραγματοποίησής της και φέτος υπογραμμίζοντας ότι: «στα ήδη οξυμένα προβλήματα των καλλιτεχνών και των άλλων εργαζομένων στους τομείς της τέχνης, που γεννά και αναπαράγει η πολιτική της εμπορευματοποίησης του πολιτισμού, προστίθενται και αυτά της πανδημίας.

Ενάμιση χρόνο περιορισμού και αναστολής της εργασίας τους, ακόμα και οι λιγοστοί που με το άνοιγμα των χώρων εξασφάλισαν εργασία αυτήν την περίοδο, αντιμετωπίζουν δραματική υποβάθμιση των όρων εργασίας (μείωση αμοιβών, ελαστικές σχέσεις εργασίας κλπ.). Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, καθήκον του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων είναι η στήριξη των καλλιτεχνών. Στο βαθμό που μας αναλογεί και με βάση τις οικονομικές δυνατότητές μας, με μηδενική χρηματοδότηση από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Πολιτισμού, δίνουμε βήμα.

Είμαστε αλληλέγγυοι και αρωγοί στο δίκαιο αγώνα τους, διεκδικώντας από την πολιτεία και την κυβέρνηση, μέτρα στήριξης του κλάδου».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ενότητας διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΑΒ. 9/10 στις 21.00   Θεατρική Παράσταση από το «ΕΑΡ ART STUDIO»,  «ΥΣΤΕΡΑ»

Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

ΤΕΤ. 13/10  Θεατρική Παράσταση από το “SMOC”, «ΖΑΚ Ή ΥΠΟΤΑΓΗ»

Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, ώρα 21.00

ΠΑΡ. 15/10  Θεατρική Παράσταση από τον «ΚΑΝΘΑΡΟ», “LOVER’S LABOUR’S LIFE”

Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, ώρα 21.00

ΣΑΒ. 16/10  Θεατρική παράσταση «ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ’21 ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ»  - Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδος, από το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «ΡΕΦΕΝΕ».

Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, ώρα 21.00

ΚΥΡ. 24/10 και ΔΕΥΤ. 25/10/2021, Παράσταση-σπουδή πάνω στο συσχετισμό τριών μονόπρακτων (Αρκούδα, Πρόταση γάμου και Βλαβερές συνέπειες του  καπνού) του Άντον Τσέχωφ από το Θέατρο «Γραμμές Τέχνης».

Πολυχώρος Αίγλη, ώρα 21.00

*Η προμήθεια των εισιτηρίων για την συναυλία γίνεται  ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr και βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος».

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις παραστάσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος 7.00. Για συλλόγους - σωματεία και για προμήθεια από 10 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ' άτομο.

Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες και στις Θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture