Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τοποθέτηση διαχωριστικού κράσπεδου στον ποδηλατόδρομο της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τοποθέτηση δια...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα μέτρα ασφαλείας στον ποδηλατόδρομο

Κι ενώ μέχρι την Τετάρτη ο χρόνος φαινόταν να έχει σταματήσει στον ποδηλατόδρομο της Πάτρας, το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν εκ νέου εργασίες. Συνεργεία ανέλαβαν να τοποθετήσουν προστατευτικό όριο επι της Όθωνος Αμαλίας, από το ύψος της οδού Νόρμαν και εως την Αράτου, όπου έχει γίνει έως τώρα η σχετική διαμόρφωση σε τμήμα του δρόμου. 

Πάτρα: Οι εργασίες για το ποδηλατοδρόμιο σταμάτησαν ξανά! Ο λόγος;

Το προστατευτικό μέσο αφορά σε κράσπεδο ύψους 20 εκατοστών το οποίο θα διαχωρίζει τον δρόμο στον οποίο κινούνται τα αυτοκίνητα, από τον ποδηλατόδρομο που θα κινούνται τα δίκυκλα. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο έργων Χρήστο Κορδά, στον δρόμο και πλησίον του μικρού τσιμεντένιου ζέρσει θα τοποθετηθούν "μάτια γάτας" ώστε να είναι ευδιάκριτα τα όρια του ποδηλατόδρομου. Εξάλλου τα "μάτια γάτας" θα προειδοποιούν τους οδηγούς που πλησιάζουν στο κράσπεδο, μέσω της τριβής που προκαλούν με τα λάστιχα των οχημάτων και του σχετικού θορύβου στο όχημα.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως, αν γίνει κάποια εκτροπή οχήματος λόγω καραμπόλας ή άλλου ατυχήματος, το ύψους 20 πόντων ρείθρο δεν θα αποτρέψει ένα όχημα να περάσει μέσα στον ποδηλατόδρομο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις