Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο δείπνο προς τιμήν της Μόνικα Μπελούτσι

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο δείπνο προς τιμήν ...

Ο Πατρινός σώουμαν που θα είναι στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα 'Εχεις ταλέντο" που ξαναρχίζει, επαίνεσε τη Μόνικα Μπελούτσι

Δείπνο προς τιμήν της γοητευτικής Ιταλίδας σταρ Μόνικα Μπελούτσι δόθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης μετά την τελευταία της παράσταση στο Ηρώδειο το βράδυ της Πέμπτης 23/9/2021 και η κάμερα του Mega Καλημέρα βρέθηκε εκεί και μίλησε με κάποιους από τους διάσημους καλεσμένους, αλλά και με την ίδια την Ιταλίδα ηθοποιό που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παράσταση για την Μαρία Κάλλας αλλά και με την συμπεριφορά της που δεν θύμισε ντίβα.

Στο δείπνο μάλιστα βρέθηκε και ο Πατρινός σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε με τη Μόνικα Μπελούτσι.

«Της είπα τα συγχαρητήριά μου. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πολύ ζεστός άνθρωπος», είπε ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αποκάλυψε ότι το πρώτο ραντεβού για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου θα είναι στην κριτική επιτροπή του σώου αυτού ταλέντων που ξαναρχίζει, ήταν πολύ ζεστό και ωραίο.

Μάλιστα ο Τάκης Ζαχαράτος είπε πως πιθανόν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.

Εκεί στο δείπνο για τη Μόνικα Μπελούτσι ήταν και η Μαρίνα Πατούλη με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

«Είμαστε οικογενειακοί φίλοι με τον Απόστολο Λύτρα και είναι ο νομικός μου σύμβουλος», είπε η κ. Πατούλη, με τον κ. Λύτρα να σημειώνει ότι «Τα προσωπικά της κ. Πατούλη είναι περίπλοκα».

Όσο για το τι είπε, όμως, στην κάμερα του MEGA Καλημέρα το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, η Μόνικα Μπελούτσι, με ευγένεια και φινέτσα ανέφερε πως «ήταν απίστευτο! Οι άνθρωποι ήταν τόσο θερμοί! Είμαι τόσο γεμάτη από τα συναισθήματα που ένιωσα στη σκηνή και αλήθεια αυτή η σχέση με το κοινό ήταν απίστευτη».

Για το δείπνο προς τιμή της, η σταρ με την απίστευτη μεσογειακή ομορφιά είπε ότι «είναι καλό που θα χαλαρώσω και θα δω αυτό το απίστευτο μέρος. Μόλις έλεγα ότι είναι απίστευτο ότι διά μέσω της δουλειάς έχουμε ευκαιρία να δούμε όλα αυτά τα εκπληκτικά μέρη και να έρθουμε σε επαφή με αυτή την όμορφη κουλτούρα».

«Είναι τιμή μου που έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτό το έργο εδώ. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Η ορχήστρα ήταν εκπληκτική, το θέατρο είναι μαγικό, και το φεγγάρι.

Αγαπώ την Ελλάδα, όλοι το ξέρουν. Για εμένα η Ελλάδα είναι μέρος της ύπαρξής μου και έρχομαι στην Ελλάδα όποτε μπορώ. Λυπάμαι που πρέπει να φύγω, θα ήθελα να μείνω περισσότερο γιατί δεν ξέρω καλά την Αθήνα. Αγαπώ πολύ την ανάμειξη ανατολίτικης και μεσογειακής κουλτούρας. Για αυτό αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου όταν είμαι εδώ, γιατί είμαι και εγώ από τη Μεσόγειο», ανέφερε κλείνοντας η Ιταλίδα σταρ.

Όλες οι παραστάσεις που έδωσε ήταν sold out. Ανάμεσα στους επώνυμους που χειροκρότησαν την παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι για την Κάλλας ήταν και η Μαρία Ναυπλιώτου που έχει υποδυθεί και εκείνη την Μαρία Κάλλας στο θέατρο, έργο «Master Class» του Αμερικανού συγγραφέα Τέρενς ΜακΝάλι.

Δείτε φωτ. στο hellomagazine.com

Στη φωτο με την στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Στη φωτο με την στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight