Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Καταπέλτης η πρώην σύντροφος του 40χρονου - "Ολοι γνώριζαν, έκαναν τα στραβά μάτια"

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Καταπέλτης η πρώ...

Είχε καταθέσει δυο μηνύσεις σε βάρος του

Αφοπλιστική η πρώην σύντροφος του 40χρονου δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζαχαριά στη Ρόδο δήλωσε πως "όλοι γνώριζαν, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια".

 

"Θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της", λέει στη συνέχεια η γυναίκα που επέρριψε ευθύνες σε άτομα που τον γνώριζαν. Οπως ανέφερε "από την πρώτη στιγμή όταν άκουσα για το συμβάν σκέφτηκα ότι είναι ο ίδιος". "Όλοι γνώριζαν, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια" κατέληξε σύμφωνα με το βίντεο των δηλώσεων της που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Μπέης: Ο δράστης είχε χτυπήσει άσχημα την πρώην σύντροφό του
Στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του δράστη της δολοφονίας της Δώρας στην Ρόδο.


Σύμφωνα με την δικηγόρο Βασίλη Μπέη "υπάρχει μια αργοπορία στην διεκπεραίωση των μηνύσεων ακόμα και σε σοβαρές υποθέσεις όπως αυτή".

Μιλώντας για την πρώην σύντροφο του δράστη, ο κ. Μπέης είπε ότι είχε καταθέσει δυο μηνύσεις σε βάρος του.

Η μια ήταν για σωματική βία και απειλή, καθώς σύμφωνα με τον κ. Μπέη, πρώην σύντροφός της και δράστης της δολοφονίας της Ντόρας, την είχε χτυπήσει άσχημα μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, πήγε και στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθούν τα χτυπήματα και να καταγραφούν.

Η δεύτερη μήνυση, που κατέθεσε η πρώην σύντροφος, ήταν σύμφωνα με τον κ. Μπέη, όταν ο δράστης προσήλθε στην εργασία της για να την απειλήσει ότι αν δεν αποσύρει την πρώτη μήνυση θα ανεβάσει φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις