Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Α. Κατσανιώτης για τη Λιολιώ Κολυπέρα: Αφήνει ως κληρονομιά το φωτεινό της παράδειγμα και την στάση ζωής της

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Α. Κατσανιώτης γ...

Ο κ. Κατσανιώτης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της και την «δεύτερη οικογένειά» της, τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής»

Με αφορμή το θάνατο της  Προέδρου  του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας “Άλμα Ζωής”, Λιολιώς Κολυπέρα, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετώ την καλή φίλη Λιολιώ Κολυπέρα.

Η γνωριμία μαζί της αποτέλεσε για εμένα πραγματικό μάθημα ζωής. Η ίδια ήταν πηγή ζωής. Μια γλυκύτατη προσωπικότητα που φώτιζε τους πάντες με την παρουσία της και το χαμόγελό της. Έδωσε ουσιαστικό περιεχόμενο στον αγώνα απέναντι στην επάρατη νόσο, αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια σε όλες τις γυναίκες που δοκιμάζονται από αυτή.

Αφήνει ως ανεκτίμητη κληρονομιά σε όλους εμάς το φωτεινό της παράδειγμα και την στάση ζωής της.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της και την «δεύτερη οικογένειά» της, τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις