Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κουλουκάκου και Τσαρούχας εκτόξευσαν σπίθες στην ερωτική σκηνή στη "Γη της Ελιάς"

Κουλουκάκου και Τσαρούχας εκτόξευσαν σπί...

Η τολμηρή σκηνή που είδαμε προς το φινάλε του επεισοδίου της Πέμπτης 16/9/2021 συζητήθηκε πολύ μετά στα σόσιαλ μίντια

Μία σκηνή γεμάτη ερωτικό πάθος και ένταση χάρισαν στους τηλεθεατές στο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της ελιάς», την Πέμπτη 16/9/2021. ο Πασχάλης Τσαρούχας και η γοητευτική ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, στο κανάλι Mega.

H σειρά «Η Γης της Ελιάς» με φόντο την Μάνη, δείχνει να κερδίζει το κοινό με την πλοκή αλλά και το εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει έως και την Λυδία Κονιόρδου.

Από τις πτυχές του σεναρίου που έχουν ενδιαφέρον είναι ο παλιός, απαγορευμένος έρωτας, αυτός του Στάθη και της Ιουλίας που φουντώνει.

Όπως παρακολουθήσαμε στο αποκαλυπτικό επεισόδιο της Πέμπτης, ο ένας σκέφτεται τον άλλον και παρότι γνωρίζουν πως δεν μπορούν να είναι μαζί ξανά (ο Στάθης είναι πλέον παντρεμένος και έχει δύο παιδιά) συναντιούνται κρυφά και το πάθος τους δεν κρύβεται.

Ο Στάθης (στο ρόλο ο αρρενωπός Πασχάκης Τσαρούχας) την επισκέπτεται στο σπίτι της, της λέει με νόημα «ξέρω πως είσαι μόνη», εκείνη του απαντά απορημένη «τι θες εδώ» και στη συνέχεια αγκαλιάζονται με πάθος και κάνουν έρωτα. «Θέλω μόνο εσένα», της λέει χαρακτηριστικά και το κρεβάτι πήρε «φωτιά» ενώ εντύπωση έκανε και το ότι η σκηνή ήταν αρκετά τολμηρή καθώς σ’ ένα σημείο φάνηκε και το στήθος της καλλίγραμμης μελαχρινής ηθοποιού Αντιγόνης Κουλουκάκου.

Υπενθυμίζεται ότι αρκετά χρόνια πριν ο Στάθης ήταν ζευγάρι με την Ιουλία, ωστόσο αναγκάστηκε να την χωρίσει ύστερα από τις απειλές του αδερφού της.

Η κοπέλα δεν γνώριζε τον λόγο που την είχε παρατήσει και πλέον έχοντας ανακαλύψει την αλήθεια τον θέλει και πάλι. Ωστόσο, αυτό δεν φαντάζει εύκολο, καθώς ο ίδιος έχει δημιουργήσει οικογένεια, όπως προείπαμε.

Η γεμάτη ένταση και πάθος ερωτική σκηνή του Πασχάλη Τσαρούχα με την Αντιγόνη Κουλουκάκου άναψε φωτιές προκαλώντας πολλά σχόλια στο διαδίκτυο και τα social media.

Να θυμίσουμε τέλος πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου που έχει κοσμήσει και το εξώφυλλο του περιοδικού The Best Magazine, είχε πρωταγωνιστήσει πριν από τρία χρόνια στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, «Τρισέυγενη» του Κωστή Παλαμά σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου και είχε πάρει αρκετά καλές κριτικές για την ερμηνεία της.

*Το ερωτικό δράμα «Η Γη της ελιάς» εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Η σκηνοθεσία είναι του Αντρέα Γεωργίου και το σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

Παίζουν μεταξύ άλλων οι: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, η Άντζελα Γκερέκου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης αλλά και σ’έναν γκεστ ρόλο η Μάρω Κοντού.

Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο επεισόδιο εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight