Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι κι αν είναι πριγκίπισσα, η 17χρονη Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας εργάστηκε σε τρατορία

Τι κι αν είναι πριγκίπισσα, η 17χρονη Ίν...

Δούλεψε στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο πλύσιμο των πιάτων και στον καθαρισμό ενώ οι γονείς της, την ενθάρρυναν να το κάνει

Η 17χρονη νεαρή πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας είναι το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Χάακον, διαδόχου του βασιλικού θρόνου της Νορβηγίας και δεύτερη στη σειρά διαδοχής. Αναμένεται να γίνει η δεύτερη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας, μετά τη Βασίλισσα Μαργαρίτα που έζησε τον 15ο αιώνα.

Σύμφωνα με το νορβηγικό περιοδικό «Se og Hørη» η κόρη του πρίγκιπα έπιασε δουλειά κατά την περίοδο του καλοκαιριού σε ένα ιταλικό εστιατόριο.

Η νεαρή πριγκίπισσα, φέρεται να εργάστηκε στη τρατορία «Skur 33» στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο. «Είναι πολύ μικρή για να σερβίρει αλκοόλ. Γι’ αυτό δούλεψε στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο πλύσιμο των πιάτων και στον καθαρισμό. Μάλιστα και οι γονείς της, την ενθάρρυναν να το κάνει»,  ανέφερε το περιοδικό «Svensk Dam».

Η μητέρα της Μέττε Μάριτ η οποία είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Νορβηγίας, θεωρείται ότι είναι μία εναλλακτική πριγκίπισσα που ακολουθεί τους δικούς της κανόνες ακόμα και στην μόδα.

Με πληροφορίες & από το ΑΠΕ

/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight