Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Edupass.gov.gr: Η νέα πλατφόρμα για την δήλωση self test, rapid test και PCR

Edupass.gov.gr: Η νέα πλατφόρμα για την ...

Που δηλώνονται τα self test των μαθητών

To self-testing.gov.gr είναι η πλατφόρμα όπου οι πολίτες μπαίνουν και δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test. Πλέον, όσον αφορά την εκπαίδευση, δημιουργείται νέα πλατφόρμα, το edupass.gov.gr όπου τα μέλη της εκπαιδευτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, δηλώνουν στην πλατφόρμα την προϋπόθεση που πληρούται για τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία (εμβολιασμός, νόσηση, αρνητικό αποτέλεσμα PCR/rapid test ή self test).

Το edupass.gov.gr είναι η νέα πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τον έλεγχο τήρησης των υγειονομικών προϋποθέσεων για τη λειτουργία σχολείων και πανεπιστημίων.


Τα μέλη της εκπαιδευτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, δηλώνουν στην πλατφόρμα την προϋπόθεση που πληρούται για τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία (εμβολιασμός, νόσηση, αρνητικό αποτέλεσμα PCR/rapid test ή self test), ανάλογα με τα ισχύοντα ανά περίπτωση υγειονομικά μέτρα για τον κορονοϊό και την ηλικιακή ομάδα, όπου εντάσσεται κάθε φυσικό πρόσωπο.

Η παραπάνω πλατφόρμα διασυνδέεται με το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, το Εθνικό Μητρώο Ασθενών και την ειδική πλατφόρμα του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID -19 και ελέγχεται η πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής ανά περίπτωση. Τα στοιχεία θα αποστέλλονται στη θυρίδα κάθε εκπαιδευτικής δομής που καταχωρίζει ο αιτών και βάσει αυτών θα καθίσταται δυνατή η συμμετοχή του στην εκπαιδευτική διαδικασία με φυσική παρουσία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις