Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Νέο σοκαριστικό τρέιλερ - Ο ομοφυλοφιλικός έρωτας που θα ταράξει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Νέο σοκαριστικό τρέιλερ...

Στο νέο κύκλο της σειράς θα δούμε να ξετυλίγεται ένας νέος ομοφυλοφιλικός έρωτας

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου μπήκαν οι "Άγριες Μέλισσες", που θα αρχίσουν ξανά να πετούν στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

 
Η σειρά είναι έτοιμη να καθηλώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τηλεοπτικό κοινό με τις νέες ιστορίες, γεμάτες ίντριγκες, πάθη, έρωτα και ανατροπές.

 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στον νέο κύκλο της σειράς θα δούμε να ξετυλίγεται ένας νέος ομοφυλοφιλικός έρωτας. Ο γιος του Ακύλα Μεγαρίτη, Λευτέρης, που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Τσικλής, όπως όλα δείχνουν, θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του μικρότερου γιου του κοινοτάρχη του Διαφανίου.

 
Ο Λευτέρης Μεγαρίτης έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και έχει συγκρουσιακή σχέση με τον πατέρα του, Ακύλα Μεγαρίτη. Μετά τη μετακόμισή τους στο Διαφάνι, ο πατέρας του φροντίζει να τον τοποθετήσει στο γραφείο του Νομάρχη στη Λάρισα. Εκεί αρχίζει να ασχολείται με τα πολιτιστικά, με το "άρτος και θεάματα", προσπαθώντας να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του πατέρα του. Η γνωριμία του με τη Δρόσω θα είναι καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του…

Ο Θανάσης, που θα ενσαρκώσει ο Βασίλης Μπούτσικος, θα ζήσει με τον γιο του Ακύλα έναν θυελλώδη έρωτα που θα προκαλέσει εντάσεις και θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον κίνδυνο ακόμα και της ίδιας τους της ζωής στα πλαίσια μιας σκληρής και συντηρητικής κοινωνίας.

Όπως προδίδει το δημοσίευμα, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα συγκρουστεί έντονα με τον γιο του, Λευτέρη, όταν ανακαλύψει το μυστικό του, πράγμα που θα τον οδηγήσει να περάσει μαρτυρικές ώρες έχοντας βέβαια στο πλευρό του τη μητέρα του.

Στο άλλο στρατόπεδο, ο Θανάσης, ο γιος του Τόλια και της Παγώνας θα βρει καταφύγιο μιλώντας στη μεγάλη του αδερφή, Σοφούλα, η οποία θα τον βοηθήσει και θα θελήσει να τον σώσει.

Άγριες Μέλισσες: Νέο συγκλονιστικό τρέιλερ
Στο μεταξύ, ακόμα ένα τρέιλερ προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, το οποίο συντάραξε τους τηλεθεατές που περιμένουν με αγωνία τον τρίτο κύκλο.

Πρόσωπα από το παρελθόν, νέοι άνθρωποι της χούντας φέρνουν αναστάτωση στο Διαφάνι, με τους πρωταγωνιστές να υφίστανται βασανιστήρια από το καθεστώς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight