Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προβλήματα στην πλατφόρμα για τη σχολική κάρτα, πριν το "καλημέρα" και το πρώτο κουδούνι

Προβλήματα στην πλατφόρμα για τη σχολική...

Χιλιάδες γονείς σε όλη τη χώρα προσπαθούσαν εναγωνίως από το απόγευμα της Κυριακής να δηλώσουν τα self test των παιδιών, χωρίς να ξέρουν τι συνέπειες θα έχει η μη δηλωσή τους αύριο στον αγιασμό

Πρώτο κουδούνι αύριο για τα σχολεία όλης της χώρας και τα προβλήματα άρχισαν πριν καν ανοίξου ντις πόρτες τους τα σχολεία. Για να μπουν στα σχολεία τα παιδιά θα πρέπει να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό νόσησης ή τη σχολική κάρτα, όπου και δηλώνεται το αποτέλεσμα του δωρεάν self test.

Οι μαθητές ή οι μαθήτριες που δεν έχουν εμβολιστεί ή νοσήσει, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εκτυπωμένη ή χειρόγραφα συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (από τον γονέα) τη σχολική κάρτα που θα βεβαιώνει το αρνητικό αποτέλεσμα του δωρεάν self test.

Το πρόβλημα είναι, ότι η πλατφόρμα δήλωσης των αποτελεσμάτων των τεστ είναι πεσμένη από το απόγευμα, με αποτέλεσμα οι γονείς να μην είναι σε θέση να δηλώσουν το αποτέλεσμα των παιδιών τους. Όπως επισημαίνεται σε αρκετές καταγγελίες που πραγματοποιήθηκαν στο thebest, επικρατεί έντονη αβεβαιότητα, καθώς οι γονείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν θα μπορούν αύριο να παραστούν στον αγιασμό τα παιδιά τους, εξαιτίας αυτού του προβλήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις