Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Κατούνα για τον 40χρονο Στάθη Αναστασιάδη- Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Θρήνος στην Κατούνα για τον 40χρονο Στάθ...

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Στάθη Αναστασιάδη και «σκέπασε» Κατούνα και Άγιο Νικόλαο.


Μεγάλος θρήνος  επικρατεί για έναν οικογενειάρχη που χάθηκε σε ηλικία 40 ετών αφήνοντας πίσω του τρια παιδιά, την σύζυγό του Αλεξάνδρα, τους γονείς του Βασιλική και Παναγιώτη και δυο αδέλφια.

Ένα μεγάλο «γιατί» επίσης πλανάται στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης δυο μέρες τώρα αισθανόταν αδιαθεσία με έντονο κοιλιακό άλγος. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι  προχθές διακομίσθηκε  στο Νοσοκομείο Αγρινίου από όπου και επέστρεψε στην οικία του.


Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Διεκομίσθη στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του . Η σορός του μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή.


Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη με το άκουσμα της θλιβερής είδησης μιας και ο Στάθης ήταν ένα αγαπητό παιδί του χωριού.

Το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, όπου διετέλεσε και επίτροπος, στον ομώνυμο οικισμό, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του.

Πηγή: katounanews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις