Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα κινητοποίηση και στάση εργασίας την Πέμπτη 2/9 από τους υγειονομικούς

Πάτρα: Νέα κινητοποίηση και στάση εργασί...

Σύμφωνα με το σωματείο «Ο Ιπποκράτης», δόθηκαν ήδη 35 Επιδοτήρια αναστολής στον Πύργο, 25 στο Καραμανδάνειο και 15 στο Αίγιο

Συνεχίζουν και την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 τις κινητοποιήσεις τους με στάση εργασίας τις ώρες 07:00-10:00 το πρωί και παράσταση διαμαρτυρίας στα Γραφεία της Διοίκησης, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τις αναστολές σύμβασης εργασίας για όσους υγειονομικούς δεν έχουν εμβολιαστεί.

Συμμετέχουν και στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ, 10:00-15:00 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην 6η Υ.Πε.

- ΕΝΑΝΤΙΑ στην  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ των εμβολιασμών και ιδιαιτέρως ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των 250 περίπου ανεμβολίαστων Συναδέλφων μας, μια ΑΝΑΣΤΟΛΗ που επιμένουμε και λέμε ότι θα δημιουργήσει πλείστα προβλήματα:

- Τεράστια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σε όλους αυτούς που θα βρεθούν εκτός   Εργασίας και χωρίς μισθό.

-Τεράστια ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στούς εναπομείναντες Συναδέλφους μας,   που, αν και ήδη εξαντλημένοι  από τα πρώτα τρία κύματα της πανδημίας, θα εξαναγκαστούν να εργαστούν χωρίς άδειες και χωρίς ρεπό.  

-Τεράστια ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στο Νοσοκομείο μας που θα κληθεί να   λειτουργήσει με ελλιπέστατες δυνάμεις, δυνάμεις που δεν θα του επιτρέπουν την    ομαλή πλήρη και σωστή λειτουργία του, με τεράστιες επιπτώσεις στούς Ασθενείς,  για τούς οποίους λένε ότι κόπτονται.

Καλούμε τους αρμόδιους να επαναπροσδιορίσουν και να δουν άλλες πιο εφικτές και ουσιαστικές λύσεις, λύσεις αναγκαίες και απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία μας,  ειδικά σ΄ αυτήν την φάση της έξαρσης της πανδημίας.

Συνάδελφοι

Δόθηκαν τα 35 περίπου ΕΠΙΔΟΤΗΡΙΑ στον Πύργο και ψάχνουν για ενισχύσεις με ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ από την Αμαλιάδα, όπου έχουμε παραιτήσεις εργαζομένων για Συνταξιοδότηση και Ιατρών.

Δόθηκαν 25 ΕΠΙΔΟΤΗΡΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ, 15 στο ΑΙΓΙΟ και έπεται συνέχεια.....

Συνεχίζουμε τον αγώνα, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων «Ιπποκράτης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις