Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα στάση εργασίας και διαμαρτυρία από τους εργαζόμενους του "Αγ. Ανδρέα" την Τρίτη 31/8

Νέα στάση εργασίας και διαμαρτυρία από τ...

Από τις 7 έως τις 11 το πρωί, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και της εμμονής της κυβέρνησης

Συνεχίζουν και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» αντιστεκόμενοι στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης», όλοι και στην αυριανή κινητοποίηση μας, στην Στάση εργασίας και Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το πρωί μπροστά από το Σωματείο.

Με δεδομένη την εμμονή της κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, μια εμμονή που θα διαλύσει τα Νοσοκομεία, θα αναστείλει την εργασία σε αρκετούς συναδέλφους και θα επιβάλλει στους εναπομείναντες να εργαστούν χωρίς άδεια και ρεπό

και με δεδομένη την αναστολή των αδειών και μάλιστα ακόμη και αυτές που είχαν δοθεί πριν την σχετική απόφαση, αναστολή αδειών ακόμη και γι΄ αυτούς που ήδη έχουν δρομολογήσει την συνταξιοδότησή τους.

Μετά την Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 30/8, συνεχίζουμε και την Τρίτη 31/8 με ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 07:00-11:00 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στον περιβάλλοντα χώρο, μπροστά από το Σωματείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις