Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η ηθοποιός Τάντι Νιούτον αποκάλυψε γιατί απέρριψε ρόλο σε ταινία υπερηρώων

Η ηθοποιός Τάντι Νιούτον αποκάλυψε γιατί...

Πάντως η διάσημη ηθοποιός εκδήλωσε ενδιαφέρον για τις ταινίες με υπερήρωες και τόνισε ότι της αρέσει ότι συμβαίνει με το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος

Η 48χρονη Λονδρέζα ηθοποιός Thandiwe Newton – Τάντι Νιούτον που αυτές τις μέρες τη βλέπουμε στην ταινία «Ταξίδι μέσα από τη μνήμη» πλάι στον Χιου Τζάκμαν, φιλμ που παίζεται και στην Πάτρα, αποκάλυψε γιατί απέρριψε ρόλο σε ταινία υπερηρώων.

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο LADBible εξήγησε ότι κάποτε της προτάθηκε να υποδυθεί «τη μητέρα κάποιου που μόλις πεθαίνει». Η Νewton τόνισε ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει λόγω του ρόλου, αλλά δεν διευκρίνισε ποια ήταν η ταινία ή το κινηματογραφικό στούντιο παραγωγής της. Διευκρίνισε όμως ότι αν ο ρόλος είναι σωστός είναι ανοιχτή σε προτάσεις για ένα έργο με χαρακτήρες που έχουν υπερδυνάμεις.

Η ηθοποιός εκδήλωσε ενδιαφέρον για ταινίες με υπερήρωες και τόνισε ότι της αρέσει ότι συμβαίνει με το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος.  «Το τέλειο παράδειγμα είναι ο Τάικα Γουαϊτίτι και αυτό που έκανε με την ταινία του "Thor: Ragnarok" που είναι πιο κωμική» ανέφερε. «Μου αρέσει που οι ηθοποιοί πραγματικά βάζουν τα δυνατά τους, φυσικά το κάνουν, αλλιώς θα ήταν βαρετό» εκτίμησε.

Η Newton σημείωσε ότι υπάρχει ζήτηση τόσο από το κοινό όσο και από τους ανθρώπους που εργάζονται στις ταινίες για το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος και έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά τη μίνι σειρά του HBO «Watchmen» που είναι μία ιστορία υπηρηρώων αλλά ρίχνει και φως σε πραγματικά γεγονότα.

«Είναι τόσο προφανές ότι χρησιμοποίησαν την ιστορία της Τάλσα. Πολλοί Αμερικανοί δεν γνώριζαν για τη σφαγή στην Τάλσα» υπογράμμισε.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture