Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος για τη φωτιά στους Αμπελόκηπους: Οι έρευνες θα φωτίσουν το πώς εκδηλώθηκε η πυρκαγιά

Ο Δήμος για τη φωτιά στους Αμπελόκηπους:...

Στον παραπάνω δημοτικό χώρο πραγματοποιήθηκε στις 5/7/2021 κοπή της ανεπιθύμητης αυτοφυούς βλάστησης με χρήση αυτοκινούμενου μηχανήματος περιορίζοντας σημαντικά τις εστίες μόλυνσης

Με αφορμή την εκδήλωση πυρκαγιάς στις 6 το πρωί της Δευτέρας 30 Αυγούστου 2021 σε δημοτικό χώρο στη συμβολή των οδών Κομαιθούς, Γρανίτσα και Μελανίπου στην περιοχή των Αμπελοκήπων και προς ενημέρωση των συμπολιτών, γίνονται από το Δήμο Πατρέων γνωστά τα εξής:

Τα συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου της  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, καταβάλλουν μεγάλες και συστηματικές προσπάθειες για τον καθαρισμό των εκατοντάδων δημοτικών κοινόχρηστων χώρων και οικοπέδων.

Συγκεκριμένα στον παραπάνω δημοτικό χώρο πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2021 η κοπή της ανεπιθύμητης αυτοφυούς - πολυετούς βλάστησης με χρήση αυτοκινούμενου μηχανήματος περιορίζοντας σημαντικά τις εστίες μόλυνσης και την πυκνή βλάστηση.

Η έλλειψη προσωπικού στην συγκεκριμένη Υπηρεσία, όπως και σε όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου μας, είναι γνωστή και δεδομένη.

Η μεγάλη διασπορά των χώρων πρασίνου δε, στα διοικητικά όρια του Δήμου, σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού και σχετικών ειδικοτήτων, καθιστά τις εργασίες πιο δύσκολες και χρονοβόρες. 

Προσδοκούμε οι έρευνες που διενεργούνται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να φωτίσουν τα ερωτηματικά που προκαλούνται σχετικά με το πώς εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στις 6 το πρωί στο συγκεκριμένο οικόπεδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις