Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Καινούργιου: Για πρώτη φορά χωρίς εξτένσιον - Έτσι είναι κανονικά τα μαλλιά της

Κατερίνα Καινούργιου: Για πρώτη φορά χωρ...

Ποζάροντας με τα φυσικά μαλλιά της, η Κατερίνα Καινούργιου μοιάζει με άλλον άνθρωπο.

Κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει ότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης της Κατερίνας Καινούργιου είναι τα μακριά "γεμάτα" ξανθά μαλλιά, που της έχουν χαρίσει δικαιωματικά τον τίτλο της "Barbie της ελληνικής τηλεόρασης". Όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν η ίδια, η πλούσια κουπ της οφείλεται στα hair extensions που αγαπά τόσο πολύ που δεν τα αποχωρίζεται ούτε στις καλοκαιρινές διακοπές της. Αλήθεια πώς θα ήταν χωρίς αυτά;

Την απάντηση ηρθε να δώσει η ίδια η Κατερίνα, η οποία πόζαρε τελείως ακομπλεξάριστη μπροστά στο φακό του κινητού της με τα φυσικά μαλλιά της ενώ βρισκόταν στο κομμωτήριο για ανανέωση του hair look της. "Νομίζω είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε έτσι...", γράφει πάνω στο story της. Όπως θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί, τα φυσικά μαλλιά της είναι αρκετά κοντά και λεπτά, πιθανόν λόγω του συχνού ντεκαπάζ και των βαφών, κάτι που κάνει τη χρήση εξτένσιον για αναπληρωση του όγκου τους μονόδρομο.

Στη συνέχεια, η ξανθιά παρουσιάστρια, αφού η κομμώτρια τοποθέτησε τα εξτένσιον της, δεν παρέλειψε να δείξει στους ακόλουθούς της και το νέο μακρύ hair look της. Όπως αποκάλυψε, χρησιμοποιεί tape extensions με φυσική τρίχα. "Χρησιμοποιώντας tape extensions δίνετε όγκο και μήκος στα μαλλιά σας και μπορείτε να πραγματοποιήσετε διάφορα χτενίσματα", έγραψε σε story της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight