Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιράν: Σχεδόν 30.000 κρούσματα κορωνοϊού, 466 θάνατοι σε 24 ώρες

Ιράν: Σχεδόν 30.000 κρούσματα κορωνοϊού,...

Αυστηρά περιοριστικά μέτρα από αύριο για πέντε ημέρες

Το ιρανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 466 ασθενείς με την COVID-19 και διαγνώστηκαν 29.700 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 97.208 νεκρούς επί συνόλου 4.389.085 μολύνσεων αφότου άρχισε να εξαπλώνεται στην ιρανική επικράτεια, τον Φεβρουάριο του 2020, κατά τα επίσημα δεδομένα.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείων του Ιράν νοσηλεύονται 7.252 ασθενείς με την COVID-19, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Μέχρι χθες στη χώρα των 85 εκατομμυρίων κατοίκων είχαν λάβει μια δόση εγκεκριμένων εμβολίων για την COVID-19 πάνω από 14,7 εκατ. πολίτες, εκ των οποίων πάνω από 3,8 εκατ. και δεύτερη.

Για να ελεγχθεί το λεγόμενο πέμπτο κύμα της πανδημίας, οι αρχές αποφάσισαν χθες Σάββατο να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις η λειτουργία των οποίων δεν χαρακτηρίζεται απόλυτα απαραίτητη για πέντε ημέρες από αύριο Δευτέρα. Θα επιβληθεί επίσης απαγόρευση των μετακινήσεων από τη μια επαρχία στην άλλη εξαιρουμένων μόνο όσων είναι απόλυτη ανάγκη να γίνουν και αυτών των ασθενοφόρων. Δεν θα επιτρέπονται εξάλλου ομαδικές προσευχές σε κλειστούς χώρους λατρείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις