Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θυμάστε τον «ψηλό» του «Παρά Πέντε»; Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα

Θυμάστε τον «ψηλό» του «Παρά Πέντε»; Δεν...

Ο ηθοποιός Πατρίκιος Κωστής αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή του ποια δουλειά κάνει σήμερα

Θυμάστε τον «ψηλό» του «Παρά Πέντε», ο οποίος αποτέλεσε μια χαρακτηριστική προσωπικότητα της ιστορικής σειράς του Mega; Ο ίδιος σήμερα μπορεί να μη σημειώνει μεγάλες διαφορές εμφανισιακά, αλλά εντυπωσιάζει με τη στροφή που έχει κάνει στη ζωή του.

Ο ηθοποιός Πατρίκιος Κωστής αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Για πολλά χρόνια την επιτυχία που εισέπραξα από το Παρά Πέντε την εξαργύρωσα με επαγγελματικές προτάσεις. Δούλεψα καλά, αλλά μετά ήρθε η κρίση και τα δεδομένα άλλαξαν. Πολλά έχουν αλλάξει βέβαια από τότε.

Το 2010 η τηλεόραση έβαλε φρένο στις ελληνικές παραγωγές και οι συνεργασίες που μου πρότειναν δεν με ικανοποιούσαν. Την εποχή λοιπόν της αναδουλειάς θέλησα να κάνω άλλα πράγματα. Να γίνω οδηγός σε πούλμαν και να δουλέψω σε μπαρ», εξομολογείται ο Πατρίκιος Κωστής, με τον έτερο «κακό» να είναι επίσης διαφορετικός.

«Όταν άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της κρίσης και οι προτάσεις να μειώνονται επικίνδυνα, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή συγκυρία προκειμένου να αγγίξω ένα όνειρο του παρελθόντος και γράφτηκα σε μια κρατική σχολή νηπιαγωγών, στην οποία και φοίτησα για δύο χρόνια. Στην πρακτική εξάσκηση δεν πληρωνόμουν και θέλησα να βγάλω τα προς το ζην κάνοντας τον οδηγό του πούλμαν που μετέφερε τα μικρά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight